top of page

ÅRETS SIDSTE HJEMMEKAMP: FREDERIKSSUND IK - B1908

Vinterpausen nærmer sig - og kampen lørdag er den sidste på hjemmebane inden 2023 går på hæld. Sidste kamp er en udekamp næste weekend mod Karlslunde IF.


Forhåbentlig kan 2023 afsluttes flot på hjemmebane, når B1908 lørdag er de sidste gæster før vinterpausen.


I den nuværende pulje har man gennem efteråret spillet fem kampe på Kalvøen, som har kastet tre sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag af sig. Samlet har målscoren lydt på 12-8, så der har ikke manglet mål og underholdning i de hidtidige fem opgør.


Dagens modstander fra B1908 har haft en slingrende sæson - med lidt flere skuffelser end succeser. Omvendt er det med FIK - og derfor er der lige nu syv point og en del placeringer mellem de to hold.

Men rækken er tæt og med 2-3 fornuftige resultater eller det omvendte kan placeringerne hurtigt vendes på hovedet.

B1908 har faktisk vundet to af deres tre seneste kampe og er begyndt at lave flere mål end tilfældet var i begyndelsen af sæsonen.


Frederikssund IK er også kommet over en halvskidt periode - men fik senest desværre kun 3-3 i Ringsted efter at have ført med 3-1 og endda været en mand i overtal pga. et rødt kort.

Så der er bestemt ikke noget, der er givet på forhånd og ethvert point tæller i rækken, hvor Frederikssund IK kun har fire point op til førstepladsen, men også kun fire point ned til 6. pladsen, hvor man vil misse oprykningsspillet til 3. division.

Da de to hold mødtes tilbage i september blev det til en flot og sikker sejr til FIK på hele 4-0. Deniz Ates scorede to af målene, mens Noah Engell og Rasmus Hansen noteredes for de øvrige.


Efter kampen mangler FIK blot en enkelt kamp i 2023 - altså årets sidste kamp i DS. Det er en udekamp imod Karlslunde IF, som spilles på lørdag d. 11. november kl. 13.00.


Herefter spiller Frederikssund IK først igen i DS d. 23. marts 2024 hjemme mod BK Skjold.
bottom of page