top of page
21.10.23  (27).JPG

OPTAKT: BRØNSHØJ - FIK
- NEDERLAG I RINGKØBING

Der er stadig bud efter den første sejr i oprykningsspillet til Frederikssund. I søndags blev det desværre 0-3 i det jyske, da Ringkøbing vandt over Todi Jønssons gul/blå mandskab.

Første halvlegs eneste rigtige højdepunkt var da Adam Kielsgaard uheldigvis fik sat bolden i eget net.

Det var ca midtvejs i halvlegen, og meget symptomatisk for FIK dette forår, at man lige mangler de afgørende marginaler.

Efter pausen forsøgte FIK sig uden held et par gange inden Lennart Lauridsen scorede to gange. Først efter en lille time, hvor det blev 2-0, og så med ti minutter tilbage af opgøret, hvor cifrene og sejren blev slået fast.

Nu venter Brønshøj-

Derfor er Frederikssund IK nu det eneste hold i rækken, som ikke har prøvet at vinde - det skal der naturligvis forhåbentlig laves om på, når der er kamp igen i morgen (lørdag d. 8. april), hvor Frederikssund IK er på besøg i Tingbjerg Idrætspark hos Brønshøj.

Brønshøj og FIK har efterhånden mødt hinanden nogle gange i løbet af de sidste par år - og de fleste gange har det givet point til Frederikssund.

Brønshøj tabte i seneste runde 0-2 i Holbæk, men har ellers hentet en uafgjort i premiererunden og en sejr på 2-1 hjemme mod Ringkøbing siden, så vi formoder, at rækken og holdene indbyrdes leverer nogle tætte opgør, hvorfor der bestemt er grund til at tro på en sejr til FIK lørdag eftermiddag.

Næste kamp på hjemmebane er mod Odder på lørdag d. 15. april kl. 13.00. Kampen spilles på Kalvøen, og der er som altid gratis adgang.

bottom of page