fik.JPG

FREDERIKSSUND IK KOM NED PÅ JORDEN: 1-4 UDE VS GREVE

Efter sidste weekends imponerende sejr på udebane mod rækkens tophold fra Ishøj IF, så blev oplevelse af den anderledes slags, da Frederikssund IK gæstede Greve, som jagter Ishøj IF i toppen af rækken.

Det endte med en sejr til Greve på 4-1, og FIKs mål var et regulært trøstemål. Oliver Juul-Hansen blev noteret som målscorer kort før tid i en situation, hvor det var vanskeligt at afgøre, om bolden egentlig var over stregen.
Inden da havde de to hold først spillet en meget jævnbyrdig første halvleg, som desværre kun kastede et enkelt mål af sig - og det den 'gale vej', da Greve fik omsat en chance til Jonas Stabell til 1-0 efter godt 20 minutter.
Ikke lang tid efter var Christian Helev lige ved at få gjort det til 1-1, men bolden blev clearet tæt på stregen af en forsvarsspiller.

I 2. halvleg blev kampen reelt afgjort på et par minutter inden der var spillet en time af kampen. Først blev det 2-0 ved Mathias T. Pedersen, der med en resolut afslutning udnyttede lidt plads i FIK-feltet. Og kort efter var Mitchell T. Pedersen sagesløs efter en fejl af FIK-forsvaret, der med en for kort tilbagelægning fik afdriblet FIK-målmand Christian Solhøj og sikkert gjort det til 3-0.

FIK-træner Martin Hilstrup prøvede at påvirke kampen i FIKs favør med en stribe indskiftninger efterfølgende, men det resulterede ikke i mål umiddelbart. I stedet var det Anders Kjøller, der på et godt langskud fik gjort til 4-0 med to minutter tilbage.

I 89. minut fik Oliver Juul-Hansen så reduceret til 1-4, men det var ren kosmetik.

FIK er derfor nu placeret på 5.pladsen med fem point ned til de tvivlsomme pladser, og derfor er det en nøglekamp, når Herstedøster IC gæster Frederikssund i den kommende weekend. Herstedøster IC er placeret lige under FIK på 6. pladsen, og en sejr til FIK vil skabe et solidt hul midt i rækken, så man kan vejre lidt morgenluft og se fremad med positive øjne fremfor bekymring.

Kampen spilles på lørdag d. 9. april kl. 13.00 på Kalvøen, hvor der som altid er gratis adgang.