22.05.12  (2).JPG

ISHØJ IF FIK REVANCHE:
FIK 1-5 ISHØJ

Forårssæsonen blev indledt med et opgør mellem Ishøj IF og Frederikssund IK.
Det var denne kamp, der blev indledningen på et flot og imponerende forår for FIK, der siden har avanceret i rækken og lagt sig markant tættere på holdene foran end dem længere nede. Kampen i Ishøj endte tilbage i marts med en 3-2-sejr til Frederikssund, og det var dette nederlag, Ishøj IF var mødt frem på Kalvøen Kristi Himmelfarts Dag for at revanchere.

Det lykkedes desværre også - endda med en solid 5-1-sejr, som aldrig rigtig var i fare, da kampen først havde sat sig.

Holdene er rækkens to bedst scorende, og derfor havde man forventet et målrigt opgør, men desværre blev det ikke så tæt og intens en kamp, som man havde håbet, hvis man er gul og blå.

Ishøj IF startede godt, og det var ikke overraskende, da Christian Offenberg kunne gøre det til 1-0 for gæsterne efter ca. ti minutters spil, men at det skulle blive 2-0 blot få minutter senere, blokerede lidt for Frederikssunderne - og selvom de kæmpede gennem første halvleg, så var det Ishøj, som fortjent holdt fast i deres føring.
Målet til 2-0 blev scoret af Isaac Kannah, som i de to holds seneste opgør allerede blev udskiftet efter 23 minutter, så dette var for ham en markant bedre oplevelse end sidst.

Sidst vandt FIK jo med 3-2 mod Ishøj, men det lugtede aldrig rigtig af sejr til hjemmeholdet torsdag aften.

Kort efter pausen blev det 3-0 til gæsterne - igen ved Christian Offenberg, inden Frederikssund kom på tavlen.
Det var Casper Damgaard, som fik reduceret til 1-3 for FIK efter 52 minutter, og herefter fulgte en periode, hvor kampen var lidt på vippen og man anede, at med et mål mere til FIK, så kunne det blive spændende til sidst.

Men et kvarters tid senere scorede gæsterne målet, som punkterede kampen for hjemmeholdet, da Daniel Stückler gjorde det til 4-1.
Med ti minutter tilbage kom også Mohamed Azaquoun på tavlen med kampens sidste mål - 5-1 til Ishøj IF endte det.

Næste kamp for FIK er også på hjemmehold, når rækkens andet suveræne tophold, Greve, kigger forbi Kalvøen.

Det er på fredag d. 3. juni kl. 19.00, at den tredjesidste kamp i årets Danmarksserie spilles på Frederikssund stadion.

Da de to hold mødtes i Frederikssund tidligere på sæsonen endte det med 1-1 - mens Greve vandt 4-1 i opgøret på Greve Idræts Center tidligere på foråret.

Selvom Greve ligger solidt nummer to, så er de dog efterhånden så langt efter Ishøj IF, at de er tvunget til sejr, hvis de fortsat skal have mulighed for at nå oprykningen og førstepladsen i rækken. På det seneste har Greve nemlig ramt en dårlig stime med kun tre point i fire kampe. Tre uafgjorte og senest et nederlag til Avarta vidner om, at Greve bestemt er til at tale med - så lad os håbe FIK også er i stand til det på fredag aften.