fik2.JPG

UNION - FIK: 2-4

FIK sikrede sig lørdag endnu en flot sejr, da Union blev besejret med 4-2 på Genforeningspladsen. Kampen blev ellers indledt overraskende stærkt af hjemmeholdet, som efter en halv times tid var foran med 2-0 på mål først af Mike Poulsen og siden af Bastian Petersen.
Men netop som pausen ventede lige om hjørnet, og Union havde været tvunget til et par udskiftninger, slog gæsterne til og fandt en vej tilbage i opgøret. Endnu engang var det Nicolai Jægergaard, som stod for scoringen, som så mange gange før i denne sæson.

Union havde bl.a. mistet målscoreren til 2-0, Bastian Petersen, og det var som om, at målet for alvor fik vækket FIK'erne - samtidig med at Union mistede rytmen og sikkerheden i spillet. Efter pausen var det derfor gæsterne, som stod for det meste og holdet skulle igen vise sig fra den målfarlige side - med hele tre scoringer på en halvleg, da 1-2 ved halvleg endte som en 4-2 sejr.

Den offensive trio Christian Helev, Deniz Ates og Nicolai Jægergaard scorede alle efter pausen - og det er faktisk anden kamp i træk, at alle tre i fronttrioen kommer på måltavlen. Det er i den grad et udtryk for den voldsomme offensive pondus, som Frederikssund kan manifestere - og trods en placering som nummer fem i rækken er FIK det næstmest scorende hold, kun overgået af topholdet Ishøj IF.
FIK har i sæsonen scoret mere end to mål i snit i alle deres kampe - og især her i 2022, hvor FIK er rækkens næstbedste hold med 12 point i fem kampe - kun overgået af Avarta, som har fået 13 point i deres fem kampe.

 

Der var kun spillet 2-3 minutter af anden halvleg, da Christian Helev udlignede til 2-2, men derpå var der en længere scoringspause indtil Nicolai Jægergaard igen-igen blev dobbelt målscorer med målet til 3-2, inden Deniz Ates fjernede den sidste tvivl om udfaldet efter knap 80 minutter med målet til 4-2. Frederikssund IK er dog fortsat fanget i et ingenmandsland midt i tabellen, men kan glæde sig over, at nedrykning slet ikke er noget man taler om eller frygter længere. 

Næste opgave for Frederikssund IK i Danmarksserien er på lørdag d. 30. april kl. 13.00, hvor B1903 er gæster på Frederikssund stadion. Der er naturligvis gratis adgang, og der er jo garanti for mål og spænding, når FIK spiller i dette forår. Da de to hold krydsede klinger i efteråret endte det med 4-1 til Frederikssund i en kamp hvor bl.a. Deniz Ates og Nicolai Jægergaard scorede. Christian Helev var ikke med i det opgør, men det bliver spændende og interessant at se om de tre offensive musketerer for tredje kamp i træk alle kan komme på måltavlen.