top of page

ALLERØD FK 0 - 1 FREDERIKSSUND IK: Ny sejr bringer FIK ind i den tætte top 4.NY SEJR TIL FREDERIKSSUND


Sidste år scorede FIK masser af mål takket være en trio i frontkæden, som talte Nicolai Jægergaard, Deniz Ates og Noah Engell Christensen.

I vinter skiftede Noah Engell tilværelsen i Frederikssund IK ud med HIK, og Deniz Ates har været fraværende med skade i nogle kampe, selvom han startede mod Sundby sidste weekend - men der måtte udgå med skade allerede efter ti minutter.

Og til denne weekends kamp i Allerød manglede så også sidste led i den dynamiske trio - Nicolai Jægergaard, og det efterlod pres og ansvar på skuldrene af tre nye offensive kræfter.

Oliver Baladi er startet inde et par gange og ellers blevet skiftet ind. Senest scorede han det vigtige mål til 2-1 i 3-1-sejren over Sundby, og Laurits Rahbek har også vist sig godt frem, bl.a. med den vigtige udligning til 1-1 mod Glostrup i grundspillets næstsidste runde.


Den sidste i fronttrioen, Oliver Drost, gjorde så sit indtog som målscorer denne lørdag i Allerød FK, hvor det ellers kneb gevaldigt med at få bolden det sidste stykke over målstregen.

Målet faldt midt i 2. halvleg på et tidspunkt, hvor det lignede 0-0 i en kamp, hvor Allerød FK havde det svært mod et velorganiseret FIK-mandskab, men hvor gæsterne ikke kunne omsætte deres dominans i mål.


Oliver Drosts scoring blev kampens eneste, og det lever Frederikssund IK nok udmærket med. Det giver dem en rigtig god start på foråret, der nu samlet tæller fire sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag. Vigtigst er det, at FIK har taget seks ud af seks point i de første to kampe efter at DS-puljerne er lagt sammen.


Med sejren spiller FIK sig med i gruppen af fire hold, der udgør toppen af rækken. Alle fire tophold ligger inden for blot seks point i kampen om at sikre enten direkte oprykning via 1.pladsen eller mulighed for en afgørende playoff om pladsen i 3. division via 2.pladsen.

  1. Sundby BK 46 p

  2. Glostrup 43 p

  3. Brønshøj 41 p

  4. Frederikssund IK 40 p

  5. Gørslev IF 33 p


Næste kamp for Frederikssund IK er på hjemmebane lørdag d. 27. april kl. 13.00, hvor Gørslev IF er modstanderen. Gørslev er placeret på rækkens 5. plads lige efter Frederikssund IK - og er startet oprykningsspillet med to uafgjorte, bl.a. i går mod Glostrup (1-1).


Efter kampen på lørdag mod Gørslev IF resterer blot syv kampe.bottom of page