top of page

Av for den!! 1-4-nederlag i Hørsholm. OPTAKT: FREDERIKSSUND IK - LSF

I lørdags spillede FIK udekamp i Hørsholm, og fik sig en ubehagelig overraskelse, da man blev sendt hjem med et nederlag på 1-4. Derfor er der brug for revanche og tre point, når Ledøje-Smørum er modstander lørdag på Frederikssund stadion. Kampen starter kl. 13.00.


Hørsholm/Usserød IK var sæsonens første modstander, da Frederikssund IK sparkede DS pulje 2 i gang tilbage i august.

Dengang blev det en overbevisende og sikker 2-0-sejr - og henover efteråret har FIK vist sig stabil og har placeret sig solidt i den bedre halvdel af rækken.


Det var dog ikke til at se i lørdags, da en ellers lige og udramatisk kamp på et øjeblik udviklede sig helt galt for FIK. For inden for 90 sekunder scorede Nicklas Jessen to gange og sikrede hjemmeholdet et godt udgangspunkt før 2. halvleg, mens Frederikssund stod med en enorm udfordring.

Det blev mere på FIKs præmisser efter pausen, men reduceringen kom ikke. Med et kvarter tilbage gjorde Emil Sørensen det til 3-0 på et straffespark. I kampens sidste minut kom der så en reducering, da Noah Engell scorede til 1-3, men glæden varede kort.

Minuttet efter blev sejren slået fast, da Khalid Al-Ali blev noteret for målet til 4-1.


Så det er med revanche for øje, når der lørdag eftermiddag spilles en aldeles afgørende og på papiret meget spændende kamp på Kalvøen. Frederikssund IK tager imod Ledøje-Smørum - rækkens nr. 3 mod rækkens nr. 6.

Der er dog kun tre point mellem de to mandskaber, så FIKs ellers så sikre plads i den bedste halvdel, og derved deltagelse i forårets kvalifikationsspil til 3. division, er kommet i fare oven på de seneste kampe, hvor man har fået tre sejre og tre nederlag i holdets seneste seks kampe.

Ledøje-Smørum er lige så ustabile som FIK, og er også noteret for tre sejre og tre nederlag i holdets seneste seks kampe. Forhåbentlig kan vi se frem til en underholdende og målrig kamp, da to de hold er rækkens bedst scorende hold. FIK har scoret 23 mål i deres 10 kampe, mens LSF har nettet 21 gange.

Selvom resultaterne har været lidt svingende, så har Frederikssund scoret i alle deres seneste fire kamp - tilsammen otte gange faktisk.


Kampen mod LSF spilles lørdag kl. 13.00, og der er som altid gratis adgang til Kalvøen og Frederikssund stadion.

bottom of page