top of page

BK SKJOLD 1 - 0 FREDERIKSSUND IK

Det blev til sæsonens første nederlag, da FIK tabte 0-1 i Fælledparken.


Så gik den ikke længere for Frederikssund IK.


I sæsonens sjette kamp løb Martin Hilstrups tropper desværre ind i første nederlag.

BK Skjold vandt hjemme i Fælledparken knebent med 1-0, og dermed mistede Frederikssund deres førsteplads i DS pulje 2.


Den indtages nu af Glostrup med 12 point, samme pointantal som BK Skjold, der nu er rækkens nr. 2. FIK er dermed sendt ned på tredjepladsen med 11 point, men er fortsat holdet med den bedste målscore i rækken (15-7).


Det var vel heller ikke fordi, at det ene mål som BK Skjold scorede var nogen katastrofe, når man som Frederikssund IK har scoret i alle kampe og endda mindst to i alle kampe og hele otte mål tilsammen i de seneste to kampe. Så ville man forvente, at man rigeligt kunne hente point, selvom BK Skjold lavede et enkelt mål.


Men modsat de øvrige kampe i sæsonen, så lykkedes det ikke for Frederikssund IK at prikke bolden ind. Mulighederne var der, omend Skjold virkede velforberedt på opgaven. Og ironisk nok måtte man konstatere, at det faktisk var FIK, der scorede kampens eneste mål. Desværre for gæsterne var det mål, som Mathias Sand fik scoret, i eget net.


Det skete kort før pausen, og selvom FIK i 2. halvleg forsøgte sig med indskiftning af både Mehdi Djemai midt i halvlegen og Mathias Kombrink i afslutningen, så ville det ikke lykkes for topholdet, der igen næste gang spiller på udebane - men forhåbentlig giver sig selv og deres fans en form for revanche.


Næste kamp spilles på fredag aften kl. 19 ved Skovbrynet Skole Kunstgræs i Bagsværd, hvor VB1968 har hjemmebane. VB1968 har haft en vanskelig start på sæsonen i DS pulje 2 - og har blot vundet en kamp hidtil. I denne weekend havde de en decideret dårlig dag på kontoret, da man tabte hele 0-6 i Ledøje-Smørum.


Næste gang Frederikssund IK spiller hjemme på Kalvøen er lørdag d. 30. september kl. 13.00, hvor rækkens aktuelle tophold, Glostrup, kommer på besøg.

bottom of page