DÅRLIG START BLEV AFGØRENDE FOR FIK

Skrevet af Niki Bagge

Lørdag eftermiddag spillede FIKs Danmarksseriehold på udebane i Karlslunde. Efter en flot indledning på den nye sæson med tre sejre i de første fire kampe, så er det blevet hverdag for Martin S. Hilstrups mandskab. I sidste weekend scorede Greve tidligt, og i dag i Karlslunde gentog mønsteret sig desværre. Allerede efter 100 sekunder måtte Joaquin Martinez hente bolden ud af nettet, da Mahmoud El-Khaled bragte hjemmeholdet på 1-0. I dagens kamp lykkedes det dog ikke FIK at etablere et velfungerende pres overfor modstanderholdet efter den tidlige scoring, som det ellers lykkedes i sidste uge. Det blev heller ikke til de store chancer, hverken til FIK eller Karslunde IF i resten af første halvleg.

 

FIK-holdet bar præg af en del afbud, og det kostede på den indbyrdes forståelse mellem spillerne. Således var hverken Martin Hansen, Pelle Sørensen, Nicklas Lohals, Casper Damgaard, Patrick Dahm eller Esajas La Cour med i FIK-truppen i dag. På samme måde som før pausen, så blev anden halvleg også en lidt hvileløs vandring efter de flotte kombinationer, efter chancer og i forlængelse af det selvfølgelig også efter mål. FIK forsøgte med indskiftninger af bl.a. Lukas Christoffersen og Sebastian Ysbæk-Nielsen at ændre på kampens forløb og blive farligere, men Karlslunde IF stod godt og er i øvrigt fortsat ubesejret. Dagens kamp sluttede 1-0 til Karlslunde IF til trods for, at hjemmeholdet blev reduceret til ti mand, da Filip Bidstrup Knudsen så rødt med godt ti minutter tilbage af opgøret. Karlslunde IF avancerer dermed til andenpladsen i rækken, alt imens FIK nu i tre kampe blot har hentet et enkelt point.

 

Det placerer FIK på rækkens femteplads med ti point lige midt i det hele. Forhåbentlig kan man finde vej tilbage til både mål og sejr, når Avedøre IF gæster Kalvøen i den kommende weekend. Avedøre IF har hidtil ikke vundet i DS, og er placeret sidst i tabellen med tre point for de første syv kampe. Frederikssund IK – Avedøre IF spilles på lørdag d. 21. september kl. 13.00. Husk der er gratis adgang til opgøret!!

Facebook Logo.png
Instagram Logo.png

© 2018 FREDERIKSSUND IDRÆSTKLUB     KALVØVEJ 9, 3600 FREDERIKSSUND     00 00 00 00     FIK@SPORT.DK