H1.JPG

SÆSONEN SLUTTEDE MED STORSEJR; 7-0 VS SOLRØD FC

I en sæson som har budt på masser af mål, var det kun passende at den sidste kamp gav en sand målfest foran mange fremmødte tilskuere. De var kommet for både at tage afsked med holdet efter en tilfredsstillende sæson, men ikke mindst sikkert også for at være med til at give Martin 'H' en mindeværdig afsked med FIKs førstehold. Han stopper nemlig efter denne sæson - og i denne hans optræden nr. 364 blev det til en af de største sejre, som han har været med i gennem sine 16 år i FIK-farverne.

Solrød FC var modstander denne varme juni-dag på Kalvøen, hvor meget bar præg af afskeden med anføreren, der både blev ledt på banen gennem en æresport og modtog blomster og klapsalver før kampstart.

Men da kampen var i gang, startede det spændende og i kampens indledning var det faktisk gæsterne, som var nærmest scoring, da Andrew Oseni efter ti minutter kom alene igennem med FIKs keeper, men ikke formåede at ramme målet med sin afslutning.

Herfra var det FIK, der tog over - og det endda temmelig solidt. Men målene lod vente lidt på sig. Efter et kvarters tid forsøgte Daniel La Cour Hacke sig med et godt langskud, efter at været trukket ind fra en sjælden placering på højrekanten, men forsøget gik over mål.
Efter en lille halv time var Jannick Andersen tæt på at score efter et hjørnespark, hvor hans hovedstød ved bagerste stolpe blev reddet på målstregen og opfølgningen blokeret til et nyt hjørne.

Men da der endelig kom hul på bylden, så gik det stærkt: Nicolai Jægergaard fik sparket bolden ind under Solrøds målmand i en fri position i det 33. minut og da der blev fløjtet af til pause stod der 3-0 på måltavlen.
Alle tre fra FIKs yderst skarpe og velspillende fronttrio havde da alle status som målscorere, da først Christian Helev stod for 2-0-målet efter at være blevet spillet fri af Patrick Dahm efter 38 minutter, og Deniz Ates gjorde det kort efter til 3-0 efter at have sat flere Solrød FC-forsvarsspillere via sin eksplosive speed og sikkert eksekveret.
3-0 ved pausen, og kampen var allerede afgjort, men det lagde ikke en dæmper på FIK-spillerne i 2. halvleg.
Solrød FC havde omvendt intet at komme med og virkede lidt resignerende i en kamp, hvor hjemmeholdet også bare var sprudlende.

Blot tre minutter inde i 2.halvleg brød Daniel La Cour Hacke igennem og selvom hans forsøg blev reddet i flere omgang, så kunne Christian Helev sparke bolden ind efterfølgende til 4-0.
De næste 5-7 minutter blev hårde for Solrød FC, der yderligere inkasserede to mål før der var spillet 55 minutter. 
Først var det Deniz Ates, som blev spillet flot indenom af Nicolai Jægergaard, der kunne gøre det til 5-0 i det 52. minut.
Blot halvanden minut senere blev det 6-0, da Christian Helev fuldbyrdede sit hattrick, igen efter flot forarbejde af Nicolai Jægergaard.

Herefter forløb den næste periode roligt, især efter Mathias Sand Kristensen måtte lade sig udskifte med en knæskade efter 65 minutter.
Dagens længste og mest dybfølte klapsalve fandt sted efter 87 minutter, da Martin 'H' så lod sig udskifte i sin 364. og sidste kamp for FIK. 

Inden kampen blev fløjtet af nåede Asger D. Hemmingsen at gøre det til 7-0 med en fin inderside-afslutning, og han kunne såmænd også have øget yderligere til sidst, men det endte med 7-0 til FIK.

Nu må FIK forberede sig på en sæson 22/23 uden Martin H, men det forlyder også, at Christian Helev vender næsen mod Jylland pga. uddannelse og Asger Hemmingsen tager et år på højskole - hvorfor der er nogle huller, som skal lukkes til Danmarksserien genoptages efter sommerferien.

Efter kampen blev Nicolai Jægergaard kåret til Årets Spiller i FIK 2021/22 og Asger D. Hemmingsen fik titlen som Årets Fighter.