9. MAJ 2021

FIK SIKRER TOP-4 EFTER STÆRK 1. HALVLEG

Det var en kamp, som både kunne sikre FIK en slutplacering i top-4, hvis de vandt - men omvendt kunne gøre det enormt svært for dem, hvis det blev til nederlag.
Rishøj stadion lagde grund til opgøret lørdag eftermiddag, hvor Køge Nord FC tog imod de gul/blå vikinge-krigere fra Frederikssund.

Og gudskelov var det et FIK-hold, som var lige så præcis så motiverede og velforberedte, som man kunne håbe på.

Allerede ved pausen var spændingen forsvundet og Køge Nords ambitioner om at stikke en kæp i hjulet på FIK ligeså.
Stillingen var 0-3, og det var efter 45 flotte minutter, hvor FIK både udviste skarphed i front og stod imponerende godt bagtil.

Daniel la Cour Hacke scorede det første vigtige mål efter et kvarters tid, og Deniz Ates øgede til 2-0 efter en halv time. 
Blot en håndfuld minutter senere blev Nicolai Jægergaard også noteret som målscorer.
Med 3-0 til halvleg punkterede både Køge Nords håb om point og også den intensitet, som havde indhyllet kampen fra start.

Anden halvleg bød ikke på yderligere scoringer, selvom holdene da kom til nogle halve chancer. FIK kunne godt have udbygget føringen, men hjemmeholdet bankede også på i et par situationer, men det blev altså ved 3-0 til Frederikssund.
En fuldt fortjent sejr og en aldeles overbevisende indsats, der understreger, at Martin S. Hilstrups mandskab for alvor har fundet en stil, som passer dem og ikke mindst den stabilitet, som kræves for at være med i toppen af Danmarksserien.

Med sejren er FIK nu syv point foran holdene på 4. og 5. pladsen, og da begge disse hold kun har to kampe tilbage, så er pladsen blandt rækkens fire bedste nu sikret.
Sammen med de sikre Frederikssund IK er Karlslunde IF kæmper lige nu Ishøj IF, KFUM, Union og Køge Nord om de sidste to pladser.

Hvert point tæller dog fortsat, da holdenes point tages med over i oprykningsspillet, så der er bestemt grund til at gå efter en sejr i grundspillets sidste runde på søndag d. 16. maj kl. 14.00, når Union gæster Kalvøen.