FIK TABTE TÆT KAMP I GENTOFTE

Skrevet af Niki Bagge

FIK mødte frem til opgøret i Danmarksserien med håb om at få revancheret de seneste kampe, hvor resultaterne ikke er gået FIKs vej. Beklageligvis skulle kampen blive den tredje kamp i streg uden scoring fra FIK, og den femte kamp i træk, hvor man ikke er gået sejrrigt fra banen. Og det selvom hjemmeholdet havde lige så lidt positivt at trække på fra de seneste opgør. GVI havde inden kampen kun vundet en enkelt kamp af sæsonens første otte. Det endda helt tilbage fra premiererunden. Til gengæld var lørdagens kamp starten på et nyt kapitel for GVI, da kampen blev den første på klubbens nylagte kunstgræsbane. Så det var to hold, der begge skulle samle sig op og skabe noget momentum for sig selv lørdag eftermiddag.

 

Kampen var dog præget af en del fejl og ingen af holdene satte sig rigtigt på spillet før pausen. Det meste blev dueller på midten, men et par gange truede FIK, især over venstrekanten. I den modsatte ende var der heller ikke meget action, men FIK-målmand Joaquin Martinez måtte kort før pausen dog diske op med en fin redning. 2. halvleg så mere lovende ud for Frederikssund, der generelt var mere på bolden og virkede mere truende end tidligere. Halvlegen var da også kun få minutter gammel, da FIK blev tildelt et straffespark. Christian Helev blev kort inde i feltet nedlagt af en GVI-spiller, og så var chancen der for alvor for at slutte den kedelige måltørke, både for holdet, men også for sidste års topscorer, som selv tog straffesparket. Desværre er Christian Helevs seneste scoring for FIK stadig tilbage til d. 17. august, da hans straffespark blev reddet af en veloplagt Mikkel Gram-Jensen i GVIs mål. Surt for gæsterne – og det blev kun endnu værre for FIK knap halvvejs igennem 2. halvleg, da et hjørnespark passerede hele vejen igennem feltet til Søren Møller Thomsen, som kunne bringe hjemmeholdet på 1-0.

 

Det gjorde ikke opgaven for FIK lettere, og selvom der fulgte tre indskiftninger fra Martin S. Hilstrup, så fik man aldrig for alvor ram på GVI, der forsvarede sig udmærket og endda havde et par halve chancer til at øge føringen. På baggrund af nederlaget er FIK nu desværre sovset ind i den intense kamp blandt de seks nederste hold, hvoraf Frederikssund dog indtil videre placerer sig bedst på en 5. plads. De fire hold ovenfor er dog trukket lidt fra, som det ser ud netop nu, hvor 1/3 af turneringen er spillet. Frederikssund IK spiller igen på lørdag d. 5. oktober, hvor man gæster B1908 på Sundby Idrætsparks opvisningsbane på Amager.

 

Kampen starter kl. 13.00. B1908 vandt 2-1 på Kalvøen i sæsonpremieren og fører også rækken med 22 point for ni kampe. Næste hjemmekamp på Kalvøen for FIK er lørdag d. 12. oktober kl. 13.00, når Ishøj IF kigger forbi. Lidt overraskende sejrede FIK med hele 3-0 sidst de hold krydsede klinger, og forhåbentlig kan noget lignende finde sted, når de hold mødes på ny.

Facebook Logo.png
Instagram Logo.png

© 2018 FREDERIKSSUND IDRÆSTKLUB     KALVØVEJ 9, 3600 FREDERIKSSUND     00 00 00 00     FIK@SPORT.DK