top of page

DGI FODBOLDSKOLE 2023 - TILMELDING ÅBEN

Vi gentager successen og afholder igen i år Fodboldskole på Kalvøen, for både piger og drenge.i uge 26. Skal dit barn med?


Giv dit barn en god oplevelse på en DGI fodboldskole i Frederikssund. En uges fodboldskole i sommerferien, er fyldt med fodbold, sjov og nye spændende udfordringer sammen med andre glade børn.

Alle piger og drenge årgang 2009-2016, der elsker at spille fodbold, ønsker at blive dygtigere og være sammen med vennerne, kan være med.

Vi gentager successen i uge 26 (26-30. juni, 2023) og afholder igen i år Fodboldskole på Kalvøen. Sidste år havde vi 210 børn med, som fordelte sig over 15 hold i tilpassede aldersgrupper. Fodboldskolen her i Frederikssund sætter børnenes behov først og sikre en kombination af læring og leg. Der vil være trænere til hvert hold, som alle bidrager til et sjovt og sikkert miljø.

Prisen for fodboldskolen er 1395kr.

Hvad er inkluderet i prisen? 1x Select Fodbold 1x Select Spillertrøje og -shorts 1x Select Strømper 1x Bionedbrydelig Vandflaske Se billede af spillerpakken HER Du kan tilmelde dit barn via nedenstående link: Fodboldskole: https://www.dgi.dk/fodbold/arrangementer/202318406028 Målmandsskole: https://www.dgi.dk/fodbold/arrangementer/202318406029 Du skal være tilmeldt DGI’s hjemmeside. Der er garanti for nogle sjove dage med fodbold, leg og sjov og der vil blive sørget for frokost og frugt til børnene. Har du brug for mere information angående fodboldskolen? Så kan du læse mere på linket HER Vi glæder os rigtig meget her i FIK og det håber vi også at I gør.


bottom of page