top of page

FREDERIKSSUND IK 1 - 2 GØRSLEV IF: NEDERLAG EFTER OVERTIDSSCORING AF GÆSTERNESEJREN FORDUFTEDE I 2.HALVLEG


Det blev langtfra den optimale lørdag eftermiddag for hjemmeholdet, da Gørslev IF besøgte Frederikssund stadion.

Inden kampen havde FIK ellers vundet deres første to kampe - og det startede også lovende, da Laurits Rahbek på et mål efter 37 minutter blev første halvlegs eneste målscorer.


FIK havde igen Deniz Ates med i angrebet, og selvom han ofte er farlig for modstanderne, så kom der ingen mål fra hans støvler i går. Forårets mest formstærke angriber, Nicolaj Jægergaard, måtte til gengæld starte på bænken, men han kom på banen fra starten af 2. halvleg i stedet for Oliver Drost, der sikrede sejren i Allerød i sidste weekend.


Det gav desværre ikke holdet det, som cheftræner Martin S. Hilstrup havde håbet - og det var bestemt til at se, hvorfor et andet af topholdene, Glostrup, også havde besværligheder med Gørslev forrige weekend i en kamp, der sluttede 1-1.


Efter en times spil kom udligningen til 1-1. Målscorer for gæsterne var Karlo Trkulja.

Som tiden gik lignede det en pointdeling, men lykken vendte sig imod Frederikssund denne eftermiddag, da udeholdet slog til netop som uret rundede 90 minutter.

1-2 ved Niclas T. Nielsen, der var kommet på banen i 2. halvleg - og det skabte nogle hektiske og sprængfarlige afslutningsminutter.


I 96. minut opstod en situation, hvor både Jægergaard og Axel Uzan fik advarsler, ligesom Gørslevs Marius Kruse blev noteret for et gult kort. Og inden situationen var helt overstået, så havde Axel Uzan ifølge dommeren gjort sig fortjent til endnu et gult - og derved rødt - kort langt inde i kampens overtid.


Efter knap 98 minutters fodbold var det gæsterne, der kunne række armene i vejret og glæde sig over tre point. Det resultat har ikke umuliggjort en oprykning for Frederikssund, men det ser nu meget vanskeligt ud, selvom der endu er 21 point tilbage at spille om: 1. Sundby Bk 49p

2. Glostrup 46p

3. Brønshøj 44p

4.Frederikssund IK 40p 5. Gørslev IF 36p


Næste kamp for Frederikssund IK er på udebane fredag d. 3. maj kl. 18.00, hvor man tager en tur til Tårnby. Tårnby FF er placeret på rækkens 6. plads, otte point efter Frederikssund IK - og er startet oprykningsspillet med en uafgjort og to nederlag.

Efter kampen på fredag mod Tårnby FF resterer blot seks kampe.bottom of page