top of page

FREDERIKSSUND IK 2 - 2 RINGSTED IF

På Frederikssund stadion blev det uafgjort efter en kamp, som hjemmeholdet dominerede - i hvert fald indtil et rødt kort lige før pausen.


Da kampen mellem FIK og Ringsted IF i lørdags gik ind i 1. halvlegs overtid lignede det sikre tre point til hjemmeholdet. For inden da var gået en 1. halvleg hvor gæsterne havde det svært og FIK gang på gang havde tilspillet sig store målchancer.


I kampens 8. minut blev Mehti Djemai ramt i feltet - og dommeren fløjtede straffespark til hjemmeholdet, der var startet med godt pres og mest boldbesiddelse. Rasmus Philipsen var som sædvanlig sikkerheden og bankede bolden sikkert ind til 1-0.


Gæsterne havde et enkelt hovedstød tæt forbi mål efter et kvarters tid, men ellers var det Frederikssund IK som var klart farligst gennem første halvleg.

Axel Uzan spillede efter 20 minutter Deniz Ates alene med gæsternes målmand, men for en gang skyld manglede målnæsen og FIK måtte nøjes med et hjørnespark.

Ringsted IF fik clearet hjørnesparket ud af feltet, men kun til Mehti Djemai, der forsøgte sig fra kanten af feltet - og bolden strøg forbi alle og i nettet til 2-0.

Det lignede en rigtig god dag på kontoret for hjemmeholdet - lige indtil 1. halvlegs overtid. Her kom Patrick Dahm i klammeri med en af Ringsteds spillere omkring sidelinjen, og linjevogteren mente at have set FIK-spilleren sparke ud efter modstanderen - og så var det et direkte rødt kort til Patrick Dahm.


Dette røde kort fik desværre en voldsom indflydelse på kampens afvikling efter pausen. En tidlig reducering fra gæsterne var lige det, som FIK gerne ville undgå - men allerede mindre end tre minutter af 2. halvleg gik det galt.

En bold ind fra højresiden ramte en FIK-spiller og landede lige for fødderne af Martin Ahlgren, der sikkert omsatte chancen til 1-2 for RIngsted IF.

Efter en times tid blev Mathias Sand så nærmest savet midt over af en voldsom tackling, som dommertrioen på forunderlig vis ikke fandt anledning til at forholde sig til. Der blev hverken givet kort eller dømt frispark - selvom de fleste af de ca. 250 tilskuere mente begge hold burde have været reduceret til ti mand i den situation.


Frederikssund IK var presset tilbage det meste af halvlegen - men netop som man havde fornemmelsen af, at hjemmeholdet havde afværget den værste periode, så blev det 2-2.

Et drøn af en anden verden med venstrebenet fra 22 m afstand af Anders Nielsen var umuligt for hjemmmeholdets målmand at gøre noget ved - og så var det med et kvarter igen 2-2 og igen helt åbent.


Med fem minutter tilbage fik Frederikssund IK deres bedste chance efter pausen, da indskiftede Noah Engell fik en friløber, men desværre afsluttede lige på målmanden.

Mathias Sand havde chancen for at blive helt til sidst, da hans frispark fra kanten af feltet sneg sig lige uden om stolpen - i en situation hvor gæsternes målmand for en sjælden gangs skyld ikke lignede at have styr på tingene.


Det sluttede 2-2. Ringsted IF kunne være tilfredse med at hente et point i en kamp, som de lignede at have tabt. Frederikssund IK derimod kunne trods alt være tilfredse med ikke at tabe opgøret til sidst, for 2. halvleg var drøj at komme igennem en mand i undertal.


Næste kamp for Frederikssund IK er på lørdag d. 2. september på udebane mod B1908bottom of page