top of page

FREDERIKSSUND IK 4 - 2 KARLSLUNDE IF

FIK sidder fortsat på 1.pladsen i DS Pulje 2 efter hjemmesejr lørdag


Vejret var fremragende lørdag eftermiddag, da FIK tog imod Karlslunde IF hjemme på Kalvøen.

Lige så fremragende var hjemmeholdet i dele af kampen, som for anden kamp i træk bød på fire mål af FIK, som for alvor har fået offensiven til at blomstre igen.


Det startede lovende - og fra start var hjemmeholdet aggressive og pågående. Allerede efter seks minutter kom der hul på bylden, da Nicolai Jægergaard igen kom på måltavlen. Den farlige trio med ’Jæger’, Deniz Ates og Noah Engell var igen med fra start - og det efterlader altid FIK med farlige omstillinger og en generel fornemmelse af, at næste mål er lige om hjørnet.


Men omkring den halve time var det pludselig gæsterne, der udlignede. Mathias Lang Andersen gjorde det til 1-1 og så var forfra igen for hjemmeholdet. Heldigvis var føringen gen-etableret før pausen, endda med to mål til 3-1. Først blev det efter 37 minutter til 2-1 ved Noah Engell og i sidste minut før pausen scorede så Daniel Hacke sit første sæsonmål. Anden halvleg bar præg af, at Frederikssund IK ikke behøvede at satse alt for meget - og gæsterne havde det svært mod et velorganiseret FIK-holde.

Men med et lille kvarter kom der igen spænding i kampen, da Karlslunde IF reducerede til 2-3.

Målscorer var Mathias K. Moestrup og det gav nogle lidt nervøse slutminutter.

Lige indtil det 90. minut hvor Nicolai Jægergaard slog til for anden gang i kampen og lukkede den til slutresultatet 4-2.


Med sejren er Frederikssund IK fortsat placeret øverst i DS pulje 2, hvor Glostrup er lige efter med lige så mange point - men med en lidt ringere målscore.

FIK har scoret flest mål af alle holdene i rækken - 15 stk. i fem kampe.


På tredjepladsen har vi BK Skjold med tre sejre og to nederlag - men med en negativ målscore.

Netop BK Skjold er næste opgave for Martin Hilstrups tropper. Kampen spilles på lørdag d. 16. september kl. 16.00 i Fælledparken, hvor FIK senest vandt, da de sidst besøgte Skjold i sidste sæson.


bottom of page