top of page

Glostrup 1-1 FIK: Topkamp endte i pointdeling & Optakt til sidste runde i grundspillet : Frederikssund IK - Slagelse B&IOprykningsspillet til 3. division er lige om hjørnet for Frederikssund IK.

Sidste år spillede FIK også oprykningsspil, og selvom de færreste måske forventer at se FIK som divisionshold efter sommerferien, så vil Martin Hilstrup og hans gæve Frederikssund-vikinger klart håbe at være tættere på oprykningen end sidste sæson, hvor man allerede et par kampe inde var kommet så mange point bagud, at det så gaske umuligt ud mht. oprykning.


Derfor var det aldeles vigtigt, at Frederikssund tog point med hjem fra Glostrup, hvor man spillede topkamp i mandags, 2. påskedag.

Det var en tæt og intens affære, som endte i en pointdeling via 1-1 efter mål fra Laurits Rahbek, som gav FIK en pauseføring på 1-0.

I 2. halvleg var Glostrup mere dominerende og det blev 1-1 efter en times tid ved Jonas Damkjær.


I grundspillets sidste spillerunde på lørdag d. 6. april spiller de to tophold mod de to dårligst placerede hold i rækken. Glostrup skal en tur tl Bagsværd for at møde VB1968, mens Frederikssund IK afslutter en flot sæson på hjemmebane mod Slagelse B&I.


Da FIK besøgte Slagelse tilbage i efteråret vandt man med 3-0, og endnu en sejr er nok påkrævet, hvis man skal holde kontakten til Glostrup (5 point) før oprykningsspillet starter medio april.

Frederikssund IK har i sæsonens hidtidige 17 kampe opnået 31 point via ni sejre, fire uafgjorte og fire nederlag - og faktisk har holdet været blandt de bedste i rækken både offensivt og defensivt. Kun et hold har scoret flere mål end Frederikssund IK, der står noteret for 36 scoringer. Det er Hørsholm/Usserød, som har banket hele 44 mål i kassen og klart er rækkens bedste på det punkt. Omvendt har FIK også formået kun at lukke 23 mål ind, og på det punkt er kun rækkens tophold, Glostrup, bedre end Frederikssund. Glostrup har modtaget 19 scoringer imod sig i deres 17 kampe.


Når kampen mod Slagelse B&I er færdig, så må man vente lidt i spænding på kampprogrammet, der naturligvis først kan færdiggøres efter sidste runde er spillet.

I FIKs pulje (2) er kun Glostrup og Frederikssund IK sikre på at slutte i top 5.


Fire hold kæmper om de tre sidste pladser - og netop de fire hold mødes i to kampe.

Hørsholm/Usserød skal spille ude mod BK Skjold, mens Karlslunde IF tager imod LSF i denne sidste runde og evt. vindere i de to kampe sikrer sig deltagelse i oprykningspuljen sammen med Glostrup og Frederikssund IK.

.
bottom of page