HEKTISK SÆSONPREMIERE

Skrevet af Niki Bagge

Sæsonens første kamp for Frederikssund IKs førstehold var mod B1908, der i de forrige år er endt blandt de tre bedste hold i Danmarksserien. En hektisk fodboldkamp med masser af nærkampe og chancer til begge hold. 

I pausen har FIK opgraderet truppens bredde med tre unge spillere i Daniel Hacke, Casper Damgaard og Christian Aabech. Dertil er Pelle Sørensen og Christian Jørgensen hjemvendt efter henholdsvis ferie og et ophold på Fyn. Udefra har klubben fået Deniz Ates, som er gammel ungdomspiller i klubben, Sebastian Ysbæk fra Allerød FK og Jonas Grønbech fra HIK. Der var derfor flere debutanter i dagens trup samt i trænerstaben, hvor vores nye fysiske træner, Allan Pedersen, er blevet ansat i starten af sæsonen. 

Kampen startede med fuld fart for FIK, der pressede B1908 til at slå lange og uskarpe bolden. Flere erobringer og direkte spil skabte to store chancer til Frederik Sommer, der blev sendt dybt alene med keeperen, men desværre manglede den sidste skarphed. B1908 får efter 24 minutter spillede sig igennem i FIKs venstre side, der med et indlæg og en smule tilfældighed, får sendt bolden i mål til 0-1. B1908 lavede en taktisk ændring efter deres mål, der fik dem bedre med i de sidste 20 minutter af første halvleg, men det var forsat FIK der pressede på. Begge hold går til pause til stillingen 0-1, men uden tvivl en kamp til hjemmeholdets favør. 

Anden halvlegs start var en smule hektisk. Større fejl hos hjemmeholdet gav B1908 flere chancer til at udvide deres føring, men Joaquin Martinez var skarp og tog fra nede i målet. Anden halvleg var en mere lige kamp med chancer for begge hold, men desværre kunne hjemmeholdet forsat ikke få bolden i målet. De sidste 15 minutter knækkede begge hold, så kampen udviklede sig til en masse kontra angreb. FIK havde en del chancer, som lige manglede det sidste for en reducering. Efter cirka 10 minutter opstår der er en mulighed i feltet, hvor Sebastian Ysbæk passerer en modstander, og bliver efterfølgende revet ned i feltet. Dommeren lader spillet forsætte til stor utilfredshed hos FIK. Blot 5 minutter efter hændelsen får B1908 slået en bold diagonalt til deres kant, Benjamin Fey, der fra en skarp vinkel får passeret Joaquin og udvider B1908s føring til 0-2 med 5 minutter igen. 

FIKs satsede endnu mere offensivt nu, og i 91. minut får hjemmeholdet reduceret til 1-2 af debutanten, Jonas Grønbech, der på en dødbold er hurtig over returbolden fra B1908s målmand, som han kynisk sparker hårdt op i nettaget. Desværre når FIK ikke mere efter reduceringen, og kampen ender derfor 1-2. En flot kamp af hjemmeholdet i deres debut i Danmarksserien.

I dagens kamp fik Sebastian Ysbæk, Casper Damgaard og Jonas Grønbech deres debut for FIKs førstehold. Næste kamp for FIK er lørdag d. 10. August 2019 mod Ishøj klokken 14.00 ved Ishøj Idrætscenter. 

Facebook Logo.png
Instagram Logo.png

© 2018 FREDERIKSSUND IDRÆSTKLUB     KALVØVEJ 9, 3600 FREDERIKSSUND     00 00 00 00     FIK@SPORT.DK