fik.JPG

FIK MÅTTE NØJES MED 2-2 I HERSTEDØSTER

Sæsonen 2021/22 er meget tæt på sin afslutning, men det var nu ikke til at se, da Frederikssund IK gæstede Herstedøster IC fredag aften i næstsidste spillerunde.

FIK havde som sådan mest æren på spil, mens pointene var vigtige for hjemmeholdet, og de skulle også slå stærkt tilbage i en spændende og intens første halvleg, som ellers begyndte bedst for Martin Hilstrups mandskab.
Topscorer Nicolai Jægergaard kom på måltavlen efter 17 minutter, men det var som om, at det mål fik sat skub i Herstedøster IC, der inden pausen skulle fik vendt kampen på hovedet.
Rasmus Thønning fik på Nicolai Becks oplæg udlignet til 1-1 blot fem minutter senere, og omkring den halve time blev til endda 2-1 til hjemmeholdet, da Chris Lindskow gjorde til 2-1 til Herstedøster.

Efter pausen fik Frederikssund igen lidt struktur på tingene og det var helt rimeligt, da Deniz Ates også fik sit navn på måltavlen med omkring et kvarter tilbage af kampen, som Herstedøster IC helst skulle vinde for at sikre sig overlevelse og undgå et nedrykningsspil.
2-2 blev også kampens resultat, og FIK fik endda givet debut til Hugo Strandstoft i kampens sidste minutter.

Næste og sidste kamp for FIK på denne side af sommerferien er en hjemmekamp på Frederikssund stadion lørdag d. 18. juni  kl. 14.00. hvor rækkens nummer næstsidst fra Solrød FC kigger forbi. Kampen bliver også punktum for klubbens kamprekordholder, Martin B. Hansen, der muligvis spiller sin kamp nr. 364, når han takker af i den kommende weekend.