top of page

KARLSLUNDE IF 1 - 2 FREDERIKSSUND IK : EFTERÅRET SLUTTEDE MED SEJR!!

FIKs Danmarksseriehold fik den perfekte afslutning på 2023 med en scoring i sidste minut af Hugo Strandstoft. Målet sikrede tre point i udekampen i Karlslunde, som ellers tog en tidlig føring.


2023 er et overstået kapitel for Frederikssund IK i Danmarksserien.

Siden starten af august har holdet spillet 14 kampe i grundspillet, hvor der efter vinterpausen resterer blot fire kampe, før rækkerne inddeles i opryknings- og nedrykningsspil.

Med dagens flotte sejr i Karlslunde har FIK præsteret otte sejre, tre uafgjorte og også tre nederlag i de 14 kampe. Samlet har holdet scoret 32 mål (2,28 mål/kamp) og inkasseret 20 mål (1,46 mål/kamp).


Kampen mod Karlslunde IF startede ellers frygteligt for gæsterne, der allerede inden for kampens første 90 sekunder havde set hjemmeholdet score og bringe sig på 1-0 ved Nikola Bursac.

Gæsterne lod sig dog ikke slå ud, og fik langsomt og sikkert fodfæste i en kamp, som bar betegnelsen 'topkamp', da holdene var placeret som nr. 2 og nr. 3 inden opgøret.


Efter pausen var der mere flow hos gæsterne og en af efterårets profiler, Deniz Ates, fik små ti minutter inde i anden halvleg udlignet til 1-1.


Kampen lignede mod afslutningen en uafgjort, selvom begge hold gerne ville tage sejren. Gudskelov blev det den indskiftede Hugo Strandstoft, som i 90. minut kom på måltavlen og blev FIKs sidste målscorer i 2023. Kort efter blev kampen fløjtet af til stor lettelse for gæsterne og deres mange medrejsende tilskuere, som havde taget turen med til Karlslunde denne lørdag eftermiddag.


FIK overvintrer på rækkens andenplads med 27 point for de 14 kampe, og det er hele seks point ned til nr. 3 og nr. 4 som er hhv. Hørsholm-Usserød og så Karlslunde IF.

Glostrup vandt også deres kamp her i sidste spillerunde, og står derfor på 31 point - fire point foran FIK.


Nu er der lidt mere end fire måneder til turneringen genoptages.

Frederikssund IK spiller således først igen d. 23. marts 2024 hjemme mod BK Skjold.
bottom of page