FREDERIKSSUND IK - LSF: 3-1

Lørdag eftermiddag var der topkamp på Kalvøen mellem nr. 2 og 3 i DS pulje 2.

Frederikssund IK skulle forsøge at holde sig inden for overskuelig afstand af Avarta, der topper tabellen, da Ledøje-Smørum gæstede Frederikssund stadion, hvor ca. 300 tilskuere var dukket op, og skabte en flot kulisse i skønt september-vejr.

​

Kampen var ti minutter gammel, da Daniel La Cour Hacke brød igennem i venstre side af LSF' straffesparksfelt og hans tværpasning fik lov at passere under gæsternes målmand, så Jonas G. Hansen relativt ubesværet kunne bringe hjemmeholdet på 1-0.

FIK startede generelt solidt og sad på tingene og havde tilløb til flere gode chancer - men lidt ud af ingenting fik LSF straffespark for en tackling på kanten af feltet, som de fleste af FIK-spillerne og publikum ikke var enige i.

Men Mathias Gransee var ligeglad, og så var det 1-1 efter 25 minutter.

Med udligningen fik LSF lidt momentum og kom bedre med i spillet, formåede at holde bedre i bolden og spille den rundt, men chancerne faldt stadig mest FIKs vej.

To gange før pausen var der hurtige omstillinger, som Noah E. Christensen var med i - men målet udeblev.
I den sidste af de to situationer, som fandt sted i 1. halvlegs overtid ramte han dog uheldigt stolpen - men skulle måske have spillet bolden på tværs til Deniz Ates, der var placeret bedre for en afslutning på mål.

​

Efter pausen kom FIK igen ud og dikterede spillet - men der var lidt mellem chancerne, selvom fremløbene var der. Der var god intensitet, men det var også som om, at LSF havde fået bedre styr på hjemmeholdet. Omvendt var det ikke meget LSF bød ind med foran mål, men et enkelt farligt hjørne, hvor hovedstødet gudskelov gik lige på FIK-målmand Nicklas Fuchs-Christensen, der solidt fik kontrol med bolden.

​

Og som tiden gik, så begyndte det at ligne uafgjort - FIK havde flere gode kontraløb og Daniel Hacke brød også igennem i venstresiden som i første halvleg, men afslutningerne sad ikke lige i skabet. Det var i hvert fald lige indtil det 88. minut, hvor Deniz Ates fik plads i venstre side af straffesparksfeltet, og han valgte fornuftigt at centrere bolden frem for at afslutte selv. Inde foran mål kunne indskiftede Rasmus Zinck score sit første mål for FIK i Danmarksserien til 2-1.

Så var der igen god stemning på stadion og i forsøget på at fremskaffe en sen udligning, satsede LSF lidt mere frem ad banen.

Det gav i overtiden en friløber til Deniz Ates, der løb fra modstanderens forsvarsspillere fra midten af banen og koldblodigt lagde bolden ind bag en chanceløs LSF-keeper til slutresultatet 3-1 til Frederikssund.

​

Med den fortjente sejr har FIK nu fire point ned til LSF, der fortsat indtager 3.pladsen. Avarta vandt også deres kamp, så afstanden fra topholdet til FIK på 2.pladsen er fortsat tre point.

​

Næste gang FIK spiller hjemme på Kalvøen er allerede på lørdag d. 1. oktober kl. 13.00, hvor man møder BK Skjold, som man i sæsonpremieren slog på udebane med 3-0.