top of page
fik.jpg

ODDER 3 - 0 FIK 
- intet udbytte vest for Storebælt.

Da oprykningsspillet blev indledt tilbage i marts, startede det for Frederikssund IKs vedkommende med en tur til Vejgaard nær Aalborg.
Siden da har FIK besøgt både Ringkøbing og Marienlyst, men begge gange med samme udfald som i Vejgaard - nederlag.

I Ringkøbing var man ikke rigtig tæt på - kampen sluttede også 3-0 til værterne ligesom gårsdagens kamp i Odder.

I Marienlyst var man i en periode foran 1-0 op mod pausen, men endte med et knebent 2-3 nederlag, så turene over Storebæltsbroen har på ingen måde desværre givet udbytte i form af point, som Frederikssund IK havde håbet.

 

Imod Odder havde man ændret en enkelt plads i startopstillingen, da Nicklas Lohals erstattede Adam Kielsgaard. Ellers var holdet identisk med det, som senest vandt 1-0 over Brønshøj, hvor man ikke gav mange chancer væk udover et par enkelte farlige tilbagelægninger, som dog ikke kastede scoringer af sig til Brønshøj.

 

Men vest for Storebælt er der tilsyneladende noget, der ikke virker optimalt for de gul/blå frederikssundere.

Efter ti minutter kom hjemmeholdet foran 1-0 på mål af Thomas Rohde. Ellers var halvlegen en lidt rodet affære, hvor mest fejl endte med at give en chance i hver ende.

I pausen blev Bülüt Pekdemir erstattet af Maksym Fitel i et forsøg på at gøre tingene mere farlige frem ad banen.
Men 2.halvleg var dårligt startet før kampen reelt var afgjort - for efter ti minutters spil var det 3-0 til Odder.

Først gjorde Jakob Truelsen det til 2-0 allerede i 48. minut - og blot få minutter senere kom dødsstødet til FIK, da Rasmus W. Johansen scorede til kampens resultat: 3-0.
Herfra mistede Odder lidt gnisten og var tilfredse, og hvad end Frederikssund-spillerne forsøgte, så ville det ikke rigtigt lykkes for dem.

Med sejren rykker Odder forbi Frederikssund IK i stillingen, der dog er uden reel betydning. Faktisk er Frederikssund IK nu placeret på rækkens sidsteplads, da Ringkøbing overraskende formåede at vinde i Marienlyst, så i bunden er stillingen som følger:
5. Brønshøj (13 point, målscore -1)

6. Odder (13 point, målscore -3)

7. Ringkøbing (11 point, målscore -7)

8. Frederikssund (11 point, målscore -16)

I toppen er både Vejgaard B og Holbæk B&I klar til 3.division - mens Avarta udnyttede Marienlysts nederlag til at gå forbi og op på den sidste oprykningsplads. Der resterer endnu to kampe - og Frederikssund IK møder næste gang netop Marienlyst, der altså nu skal kæmpe hårdt for at sikre sig oprykningen. 
Frederikssund IK - Marienlyst spilles på hjemmebane på Kalvøen lørdag d. 10. juni.
Der er kampstart kl. 13.00 - og så krydser vi fingre for, at FIK følger op på den seneste hjemmekamp, der gav sejr og clean sheet.

  

bottom of page