top of page
fik.jpg

FIK 0-4 RINGKØBING
- scoringer udeblev desværre igen.

For anden hjemmekamp i træk - og den tredje kamp i alt - lykkedes det desværre ikke for Frederikssund IK at få netmaskerne til at blafre hos modstanderne. Netop den offensive del af spillet har ellers ikke været et problem for Todi Jønssons mandskab, der siden sommeren 2022 havde scoret i 11 af 12 hjemmekampe, indtil de fornylig spillede en hjemmekamp mod Vejgaard B, der sejrede 5-0. Her kunne den manglende offensive skarphed til dels forklares med en tidlig udvisning, som prægede meget af kampens forløb - men siden da har man hverken scoret i Avarta forleden eller i går, da Ringkøbing altså gæstede Frederikssund stadion.
Det er faktisk ikke fordi man ikke skaber chancer. Dem havde man et par af både ude mod Avarta, men også hjemme mod Vejgaard trods undertal. Det er bare ikke stolpe-ind for tiden, når de gul/blå Frederikssundspillere står foran mål.

I gårsdagens kamp var man da også lige ved i begyndelsen, men langsomt gled kampen over og blev mere lige. Da der var spillet en lille halv time, blev Ringkøbing tildelt et straffespark, som holdets topscorer Lennart Lauridsen omsatte til 1-0 for gæsterne.

 

Frederikssund IK forsøgte med forhøjet energi, men mindre end ti minutter senere blev det endnu hårdere, da Frederik Pedersen fordoblede Ringkøbings føring.
I løbet af 2. halvleg blev først Maksym Fitel og siden Hugo Strandstoft skiftet ind i et forsøg på at puste nyt liv og tro ind i FIK-spillerne, men 2. halvleg var præget af, at Ringkøbing havde et fint resultat og FIK havde svært ved for alvor at true gæsterne. Når det endelig så halvfarligt ud, så blev den sidste aflevering skidt eller også fik man afsluttet lidt for hurtigt.

Derfor lignede det længe 0-2, men i kampens sidste minut blev Mikkel Madsen skiftet ind for gæsterne. Og han havde andre planer end bare at være med. I både kampens 92. og 96. minut gjorde han det onde ved Frederikssund - og så gik resultatet fra at være skidt til at være voldsomt. 0-4...

Næste kamp for Frederikssund IK er også på hjemmebane, når Brønshøj kommer på besøg på lørdag d. 27. maj. Der er kampstart kl. 13.00 - og så krydser vi fingre for mål på kontoen til Frederikssund og en god oplevelse, så man kan få gang i sæsonen igen inden det er helt for sent.
 

  

bottom of page