top of page
fik.jpg

FREDERIKSSUND IK  4
MARIENLYST             3

En skøn sommerlig lørdag eftermiddag gav de fremmødte tilskuere noget af en afslutning på sæsonen 2022/23.

Der resterer endnu en kamp for Frederikssund DS-hold - nemlig udekampen i Holbæk på lørdag d. 17. juni kl. 14.00.

Men på Kalvøen sluttede holdet flot af, da et af de hold, der kæmpede om oprykning til 3. division blev nedkæmpet og slået med cifrene 4-3.

Marienlyst mistede ikke fuldstændigt chancen for oprykning, men de er presset til at vinde med mange mål i deres sidste kamp mod Odder, mens Avarta skal tabe til Brønshøj. Samlet skal Marienlyst indhente syv mål på en skidt målscore, så nederlaget var i den grad dyrt.

 

Det så ellers lyst ud for gæsterne efter en lille time. Da førte de med 2-0 på mål af Kristian Weber i 1. halvleg og Morten Munk gjorde det til 2-0 efter ti minutters spil i 2. halvleg.

Men pludselig fik hjemmeholdet en opblomstring, og det var der også brug for. På blot fem minutter blev det 2-2, da først Deniz Ates reducerede og siden fik Noah E. Christensen udlignet. Så med 20 minutter tilbage var alt lige og spændingen tog til, da Marienlyst havde følt sig sikre på den sejr, som de også så voldsomt havde brug for.

 

Med et kvarter tilbage kom hjemmeholdet så endda i front, da Noah E. Christensen blev dobbelt målscorer, men gæsterne reagerede stærkt og fik med otte minutter tilbage af kampen scoret til 3-3 ved Frederik Humlegaard.

 

Og op imod de sidste minutter var der yderligere drama: Emil Olsen fik i kampens 89. minut direkte rødt kort for Marienlyst, og det var hjemmeholdet ikke sene til at udnytte. Den sidste af de tre offensive spillere Nicolai Jægergaard gjorde det nemlig
til 4-3 kort efter, og så var det ikke muligt for gæsterne at lave endnu et comeback.

 

For FIK var det en flot og dramatisk afslutning på en sæson, der startede stærkt og lovende, men desværre i løbet af foråret blev lidt for svingende til, at man kunne gøre sig gældende i oprykningskampen.

Faktisk kan FIK med en sejr i Holbæk B&I - der allerede har sikret sig oprykning - gå helt op på 5.pladsen i rækken.

 

Udover den sidste kamp i Holbæk på lørdag, så venter der jo en stor oplevelse for mange tilskuere d. 24. juni, når vi fejrer Frederikssund IKs 125 års jubilæum med en kamp mellem legender fra hhv. FIK og det danske landshold.   

bottom of page