fik2.JPG

FREDERIKSSUND IK HENTEDE FLOT UDESEJR MOD B1903

Frederikssund IK sikrede sig lørdag eftermiddag en flot og fortjent sejr, da B1903 blev besejret med 4-1.

Begge hold kom til opgøret med nedadgående formkurve, idet FIK kun havde hentet ét point i deres to foregående kampe mod de to bundhold, mens B1903 kom uden at have scoret to kampe i træk.
Men inden der var spillet en halv time, så var begge hold på scoringstavlen - og FIK endda to gange.
Først var det Mathias Sand Kristensen som scorede til 1-0 for gæsterne, men efter 25 minutter blev der udlignet ved Søren Bech Jensen.
B1903 nåede dog dårligt at glæde sig over målet, førend de var bagud påny. Denne gang var det Deniz Ates med målet til 2-1 for Martin Hilstrups tropper, der tidligere på efteråret vandt det omvendte opgør med 3-1 hjemme på Frederikssund stadion.

FIKs topscorer i sæsonen Nicolai Jægergaard meldte sig for alvor ind i kampen efter pausen, hvor han på fem minutter i det 62. og 67. minut scorede to gange og udbyggede til slutresultatet 4-1 til FIK.

Med sejren og de tre point avancerede FIK fra 8. til 5. pladsen i rækken. Udover B1903 selv rykkede Frederikssund forbi både Brønshøj og Herstedøster IC.

Dermed fik holdet kastet et par skuffende resultater af sig, og har med sejren konsolideret sig midt i rækken, hvor de førnævnte hold og Avarta udgør midterfeltet fra 4. til 8. pladsen - og der er såmænd kun tre point mellem holdene.

Topholdene Ishøj IF og Greve bliver vanskelige at hente, og Allerød FK har lagt sig i tomrummet mellem tophold og midterholdene.

Bunden udgøres fortsat af Union og Solrød FC.

Næste kamp for FIK er en af de vigtige, men med momentum oven på weekendens flotte sejr, så er det bestemt muligt at hente endnu tre point hjemme mod Brønshøj.
Da FIK gæstede Tingbjerg Idrætspark tilbage i august måned endte kampen 2-2 efter 90 lige minutter, hvor FIK undervejs var foran med 2-0, men måtte se Brønshøj komme stærkt tilbage mod slutningen.

Kampen spilles på lørdag d. 23. oktober kl. 13.00 på Frederikssund stadion.