top of page
fik2.JPG

FIK SLÅR IGEN BK SKJOLD MED 3-0

Første lørdag i oktober slog Frederikssund IK fast, at man fortsat mener det alvorligt i toppen af DS pulje 2.

På hjemmebane blev det til en sikker 3-0-sejr over BK Skjold, nøjagtig som man sejrede i sæsonpremieren på udebane.

​

FIK understregede igen sin enorme styrke defensivt ved effektivt at lukke Skjold ned og ikke levne dem mange muligheder i en kamp, som hjemmeholdet dominerede i første halvleg. Her var der også flere fine tilbud, men der skulle et selvmål af Jonathan Arronsø  til efter 33 minutter, for at Todi Jønssons mandskab kunne tage en 1-0-føring med til pausen.

​

Da 2. halvleg var fem minutter gammel var kampen afgjort. For da havde Frederikssund scoret yderligere to gange. Først var det Mehdi Djemai, som gjorde det til 2-0 efter blot et par minutter, og blot et minuts tid senere afgjorde Noah E. Christensen så kampen med en scoring til 3-0 foran et tilfreds publikum, som resten af kampen ikke fik flere mål, men så FIK spille balanceret og sikkert styre de tre point i hus. Det kunne også godt være blevet en større sejr, men de mål vil man nok gerne 'gemme' til en anden kamp, hvor behovet for scoringer bliver større end det var tilfældet i går.

​

Sejren var vigtig, da flere af de øvrige forfølgere i rækken satte point til. Nu har Frederikssund IK således hele syv point ned til LSF på tredjepladsen, men man fortsat jager det absolutte tophold, Avarta, der stadig holder sig tre point foran FIK.

​

Næste kamp for Frederikssund IK er en udebanekamp i Værebro mod VB 1968 på lørdag d. 8. oktober kl. 13.00.

Da de to hold mødtes tidligere på sæsonen blev det til en sejr på 3-1 til FIK, efter at VB ellers havde bragt sig foran 1-0 i kampens begyndelse.
Næste hjemmekamp er lørdag d. 15.oktober kl. 13.00 mod Herlev IF.