top of page
23.04.15  (2).JPG

FIK - ODDER: 1-1

Ligesom sidste weekends kamp mod Brønshøj, så kom der først mål efter pausen, da Frederikssund IK spillede kamp i oprykningsspillet til 3. division.

Odder startede mest dominerende og der var tilløb til et par farlige situationer, men den helt store mulighed kom aldrig.

Til gengæld kom Frederikssund IK bedre og bedre med, som 1. halvleg skred frem. Med et par minutter til pause blev det til en lidt tilfældig chance til Deniz Ates, der alene med Odder-målmanden desværre måtte se sit forsøg blokeret.

​

Efter pausen fik Nicolai Jægergaard så en pæn chance, men de cirka 400 tilskuere måtte nøjes med at se sidenettet blafre.

Men efter et hjørnespark til det 1-0 til Odder i kampens 53. minut.
Nikolaj Schmidt Nielsen fik hovedet på bolden og den strøg uden chance for FIK-målmand Frederik Folkvardsen i nettet.

Det kunne endda være blevet 2-0 til gæsterne, da Thomas Rohde fik afsluttet efter et indlæg - men Folkvardsen holdt FIK inde i kampen.

Presset mod Odder blev intensiveret i løbet af halvlegen, og efterhånden var hjemmeholdet styrende.
Det kastede en udligning af sig med et kvarters tid tilbage, men det var nok ikke tiltænkt som et forsøg, da Noah Engell Christensen lagde et indlæg mod Mehdi Djemai, der var kommet på banen lidt tidligere.
Djemai fik ikke kontakt på bolden, men fik alligevel generet Odders målmand så meget, at den på mærkværdig vis smuttede gennem benene på ham og ind til 1-1.

Resten af kamp fortsatte med Frederikssund IK som det styrende hold, men der kom desværre aldrig et afkast i form af et sejrsmål, og så måtte holdene tage til takke med ét point til hver.

​

Næste kamp for Todi Jønssons & Co. er på lørdag d. 22. april kl. 13.30, hvor man skal en tur til Marienlyst.

Marienlyst har seks point flere end Frederikssund - og er en del af toppen, så det bliver en svær opgave for de gul/blå.
Omvendt er det en perfekt mulighed for at skabe kontakt til toppen, hvis man kan overraske og hente en sejr.

Næste hjemmekamp er lørdag d. 29. april kl. 13.00, hvor Holbæk B&I besøger Frederikssund stadion.