fik2.JPG

MARIENLYST            3
FREDERIKSSUND IK 2

Tredje gang på godt en måned blev heller ikke lykkens gang for Frederikssund, der lørdag eftermiddag tabte i Marienlyst fra Odense.
Derved er det blevet til tre nederlag i de tre besøg vest for Storebælt, da de to tidligere kampe i Vejgaard og Ringkøbing også endte uden point for FIKs vedkommende.

Modsat de to første kampe var det dog en noget tættere kamp og det var mere ærgerligt end noget andet, at kampen sluttede
3-2 til hjemmeholdet.

​

For en lige første halvleg, hvor der var lidt løse chancer i begge ender, lignede ellers at den ville falde gunstigt ud for Frederikssund, da Noah Engell Christensen med et par minutter tilbage før pausen fik omsat en chance til føring for Todi Jønssons udvalgte.
Men netop som man måske havde sat sig op til en pauseføring slog hjemmeholdets Laurits Rahbek til og udlignede i første halvlegs overtid.

2. halvleg var en kamp om overtag og en venten på de helt åbne chancer, men de lod vente på sig. Der skulle gå helt op til 78 minutter før der igen kom mål. Men ikke nok med, at målet gik i den gale retning, så faldt der endda to af dem inden for to minutter.
Jonas Skærlund slog til to gange - først på et straffespark, og siden med en listig afslutning uden chance for FIK-målmand Frederik Folkvardsen.

FIK svarede egentlig fint igen på de to hurtige mål og fik også reduceret ved Nicolai Jægergaard i 90. minut, men der faldt desværre ikke en sen udligning som i 1. halvleg, og så måtte FIK-spillerne acceptere det tredje nederlag i træk vest for Storebælt. Eneste udekamp hidtil på Sjælland var i Brønshøj, hvor FIK vandt med 2-1.

På hjemmebane har man endnu heller ikke tabt- og gudskelov er de to næste kampe begge på hjemmebane på Kalvøen.

Næste gang FIK spiller hjemme på Kalvøen er allerede på lørdag d. 29. april kl. 13.00, hvor man møder Holbæk B&I, og så venter Vejgaard lørdagen efter.