Stimen af sejre udebliver beklageligvis for Frederikssund IK. Efter sejren hjemme sidst mod Holbæk B&I havde der været optimisme og en smule tro på, at det kunne være begyndelsen på en stime af gode resultater, hvorefter man forhåbentlig kunne nærme sig topholdene i rækken.

​

Men ak - sådan det desværre slet ikke lørdag eftermiddag, hvor FIK spillede mod Vejgaard i strid modvind. Bogstaveligt talt havde FIK dog medvind i 1. halvleg, men det var kun vejrmæssigt.
På banen og i spillet var sagen en ganske anden.

Kampen var ikke engang fem minutter gammel, da Bulut Pekdemir blev præsenteret for et direkte rødt kort for at tage med hænder i feltet - og på det medfølgende straffespark scorede Lasse Jensen sikkert til 1-0 for gæsterne.

​

Så var det op ad bakke, men hjemmeholdet reagerede egentlig pænt på den ærgerlige start og selvom Vejgaard havde bolden mest, så fik hjemmeholdet ro på tingene.
Men efter 20 minutter blev et indlæg fra Vejgaards højre side ikke bokset nok væk af FIK-keeper Frederiks Folkvardsen og så omsatte Jonas Højgaard til 0-2.

Frem mod pausen var Deniz Ates tæt på, et par elegante berøringer i feltet, men Vejgaard-keeperen fik blokeret forsøget.
Undervejs måtte Frederikssund også skifte en skadet målmand ud, og så kom Nicklas Fuchs-Christiansen mellem stængerne.
Og netop som 1. halvleg var ved at gå på held gik det helt galt - da FIK efter en offensiv dødbold blev straffet på en hurtig omstilling, hvor Younes Choumane til sidst kunne trille bolden ind til 3-0 til Vejgaard.

Der var ikke den intense og levende atmosfære på Frederikssund stadion som vanligt - og det var da svært at se Frederikssund IK vende kampen til egen fordel.
2. halvleg gav endda FIK modvind i bogstaveligste forstand - og
knap 20 minutter inde i 2. halvleg, så blev Younes Choumane dobbelt målscorer med scoringen til 4-0.

Efter 71 minutter blev et frispark fra Max Møller så banket ind bag den indskiftede FIK-målmand til hele 0-5, og derved sluttede målfesten. Resultatet efterlader Frederikssund IK i ingenmandsmand på en 6. plads, men lidt langt bag topholdene.

Et af de hold, som kæmper med om oprykning, Avarta, er netop FIKs næste modstander. Den kamp spilles på Tømrermester Jim Jensens Park på fredag d. 12. maj kl. 18.30.