fik3.JPG

FIK - B1903: 5-0

Lørdag eftermiddag imponerede FIKs hold i Danmarksserien igen stort på hjemmebane foran et veloplagt publikum, og det gode vejr og de seneste gode resultater havde lokket ekstra mange på Kalvøen, og de skulle ikke gå skuffede hjem.
Men det tog lidt tid, hvor FIK'erne lige skulle finde sig selv, for det var meget lige den første halve times tid, selvom hjemmeholdet havde bolden mest.
Begge hold fik sig en god chance for at score først; bl.a. da Christian Helev efter cirka 20 minutter pludselig fandt plads i den venstre side af straffesparksfeltet, hvor han havde relativt god plads, men netop da afslutningen faldt, lykkedes det for en B1903-forsvarsspiller at komme på tværs og blokere afslutningen.

 

Gæsterne fik sig en gylden mulighed for at score omkring den halve time, da et opspil på B1903's højrekant endte med et flot indlæg, hvor en B1903-angriber 'blot' skulle sætte indersiden på for at sende bolden i mål, men han fik mistimet sin berøring og til stor overraskelse og lettelse for FIK-spillerne og tilskuerne var det stadig målløst.

 

Det var det indtil 37. minut, hvor den første scoring faldt. Det var gudskelov FIK, som havde held til først at score, og det gjorde udfaldet for resten af opgøret. Og så var det endda forsvarskrumtappen Adam Kielsgaard, der blev noteret som målscorer. Det var hans sæsonmål nr. 2 og således det første mål fra Kielsgaard siden 2. oktober, hvor han scorede hjemme mod Solrød.

Målet gav Frederikssund IK ro, og da først Martin Hilstrup havde fået coachet tropperne i pausen, blev det i 2. halvleg efterhånden klart, at det ville handle mere om sejrens størrelse end bekymringen for et comeback fra gæsterne.
Egentlig ironisk efter den første halve time, hvor de to hold virkede meget lige og kampen balancerede på en knivsæg.

Efter en lille time blev det 2-0 på et selvmål af B1903s Oliver R. Schneider, hvorefter Deniz Ates gjorde det til 3-0.
Mod slutningen gik det så helt galt for B1903, da gæsterne inkasserede to mål på omkring et minut, da først Oliver Juul Hansen fik scoret til 4-0 i 88. minut, og inden der var gået yderligere 60 sekunder, så havde Patrick D. Nielsen sat trumf på kampen og sejren med et mål til 5-0.

FIK er stadig på 5. pladsen, men flytter sig alligevel. Således er nedrykningen slet ikke til at spejde mere, men uheldigvis ser hverken Greve eller Ishøj IF ud til at smide deres forspring over styr.

FIK spiller næste kamp på udebane i Tingbjerg Idrætspark, når Brønshøj tager i mod lørdag d 7. maj kl. 13.00.
Næste kamp på hjemmebane for Frederikssund er torsdag d. 12. maj kl. 19.00, hvor Allerød FK er gæster på Kalvøen.