27. JUNI 2021

LEDØJE-SMØRUM SEJREDE 2-0
I SÆSONENS SIDSTE KAMP

Efter to sejre på hjemmebane mod Allerød FK og Herlev IF, så sluttede sæsonen 2020/21 for Frederikssund IK med en udekamp i Ledøje-Smørum.
FIK spillede fra start uden to af deres tre ellers faste angribere, da Christian Helev startede på bænken og Deniz Ates var ikke i kamptruppen på dagen.

 

Og det var en kamp, der desuden understregede, at der ikke var alt for meget på spil. Frederikssund kunne med de øvrige resultater faktisk have erobret 3.pladsen i rækken - uden at det dog ville gøre den store forskel - men på dagen manglede skarpheden hos gæsterne, og i stedet var det Ledøje, der førte med 1-0 ved pausen.
Målet blev scoret efter et kvarters tid af Frederik O. Jørgensen - og han blev faktisk dobbelt målscorer, da han også stod for kampens anden og sidste scoring knap ti minutter før tid.

 

Ellers havde kampen svært ved at finde en rytme, og otte udskiftninger gjorde også, at kampen aldrig rigtig 'satte sig', selvom der dog var chancer.

 

Frederikssund IK kunne dog aldrig nærme sig den skarphed, som man seneste viste i midtugen, hvor Herlev IF blev sendt hjem fra Kalvøen et nederlag på hele 2-9. Men kun Adam Kielsgaard startede lørdag af de spillere, som scorede mod Herlev - og han var ikke rigtig tæt på for tredje gang i oprykningsspillet at kunne kalde sig dobbelt målscorer.

 

Frederikssund IK fik ikke bolden i kassen - og så endte kampen 0-2. Det var kun tredje gang i forårets 19 kampe, at FIK ikke formåede at lave mål - for det har ellers ikke været et problem.

47 mål har de gul/blå sparket i kassen henover foråret, altså 2,5 mål i gennemsnit pr. kamp.

 

Kan man tage den målform med sig efter sommerpausen, når en ny sæson venter i Danmarksserien, så skal det nok blive både underholdende og spændende at følge Frederikssund IK.