3. JUNI 2021

FIK JAGTER FØRSTE SEJR

For et par uger siden startede oprykningsspillet til 2. division. FIK havde via en flot 2.plads i grundspillet sikret sig deltagelse og stod med en spinkel chance for at sikre oprykning. Det ville kræve mange point og stabilitet på det højeste niveau. Vanskelige kampe ventede forude, og selvom FIK gjorde det fornuftigt mod et godt GVI-mandskab, så endte det desværre med et 1-2-nederlag i den første kamp.

Senest blev det 1-1 ude mod Allerød FK, men krydret med et par fine pokalsejre over Blistrup SI og Fredensborg BI, så er det ved at være tid til, at FIK forhåbentlig skal have den første sejr i oprykningsspillet.

Det er Ledøje-Smørum (LSF), som de gul/blå fra FIK skal forsøge at nedlægge Grundlovsdag på Frederikssund stadion. Kampen spilles kl. 13.00, og det kræver en solid og koncentreret indsats, hvis der skal tre point på kontoen. LSF er nemlig modsat FIK startet godt i rækken, og er fortsat efter tre kampe ubesejret. En enkelt sejr og to uafgjorte er det blevet til, og derfor er LSF strøget forbi FIK i stillingen, hvor man står på 42 point. FIK selv står på 39, så man kan kæmpe sig op på siden af Ledøje, hvis man kan hive sejren i land.

FIK-træner Martin Hilstrup har udtaget følgende spillertrup til kampe:

1. Frederik Folkvardsen

2. Patrick Dahm Nielsen

4. Martin Brosø Hansen

5. Adam Kielsgaard

6. Mathias Sand Kristensen

7. Pelle Sørensen

8. Jonas Grønbech Hansen

9. Christian Helev

10. Deniz Ates

11. Nicolai Jægergaard

13. Jannick Andersen

14. Casper Damgaard

15. Rasmus Philipsen

16. Shahab Khoshival

17. Daniel La Cour Hacke

18. Rasmus Madvig

Kampen på onsdag, hvor FIK skulle have gæstet Herlev IF, er derimod udsat til onsdag d. 9. juni.
Årsagen til udsættelsen er ukendt.