20. MAJ 2021

OPTAKT: FREDERIKSSUND IK - GVI

Grundspillet er slut - og nu venter otte nervepirrende kampe mod fire hold fra DS pulje 2, der ligsom FIK var dygtige nok til at placere sig i top 4 i deres pulje.
Det drejer sig om Allerød FK, Herlev IF, Ledøje-Smørum Fodbold, men allerførst venter Gentofte-Vangede Idrætsforening (GVI)
.
 

GVI gæster nemlig som det første af de fire hold Kalvøen på lørdag d. 22. maj kl. 13.00. FIK er før kampen placeret på 3. pladsen i rækken med 38 point, mens GVI har 37 point med over fra grundspillet.
Så det er yderst vigtigt ikke at tabe terræn fra start, hvis man skal have en chance for indhente de to hold, som er placeret foran FIK med hhv. 43 og 47 point - nemlig Herlev IF og Karlslunde IF. Sidstnævnte kommer FIK ikke til at møde - og de må derfor gerne fortsætte i den flotte stil fra grundspillet og tage så mange point som muligt fra FIKs konkurrenter. 

 

FIK tabte i grundspillet kun en kamp på hjemmebane, og forhåbentlig er det også tilfældet efter lørdagens premiere i oprykningsspillet. Men cheftræner Martin Hilstrup er klar over, at tingene ikke vil komme let til FIK: "Det handler om at få en god begyndelse, og så må vi se i forhold til oprykningschancerne hen ad vejen. Det er fire meget kvalificerede modstandere, vi skal op imod, så det bliver svært, men selvfølgelig vil vi gøre alt, hvad vi kan".

Martin Hilstrup har udtaget følgende trup til opgøret mod GVI i morgen:

1. Frederik Folkvardsen

2. Patrick Dahm Nielsen

3. Nicklas Lohals

4. Martin Brosø Hansen

5. Adam Kielsgaard

6. Mathias Sand Kristensen

8. Jonas G. Hansen

9. Christian Helev

10. Deniz Ates

11. Nicolai Jægergaard

12. Christoffer K. Henriksen

13. Jannick Andersen

15. Rasmus Philipsen

17. Daniel La Cour Hacke

18. Rasmus Madvig

 

 

I den kommende uge spiller FIK desuden pokalkamp. Det er onsdag d. 26. maj kl. 19.00 på udebane mod Fredensborg BI, som til daglig spiller i Sjællandsserien.