12. JUNI 2021

UAFGJORT 2-2 I GVI FOR FREDERIKSSUND IK

Det blev en intens og spændende afslutning, da FIK lørdag eftermiddag spillede deres femte kamp i oprykningspuljen.
Fortsat leder holdet dog efter deres første sejr, men modsat sidst GVI var modstanderen, så kom der et flot point på kontoen i dagens opgør.

GVI har været puljens bedste hold i den første halvdel af slutspillet, og det gik også i deres retning efter små 20 minutter, da Marcus Zedler bragte hjemmeholdet i front. En føring, der også stod ved pausen.

 

Et kvarters tid inde i 2. halvleg foretog Martin Hilstrup en triple-udskiftning, og selvom det ikke var nogle af indskifterne, der kom på måltavlen, så skete der for alvor noget i kampens sidste 20 minutter.
Først udlignede Adam Kielsgaard til 1-1, men nærmest inden FIK'erne havde vænnet sig til den stilling, var de bagud på ny.
Mads H. Jensen gjorde det til 2-1 til GVI med et kvarter tilbage af kampen, men Adam Kielsgaard var ikke færdig for i dag.

 

Med godt fem minutter tilbage stangede han bolden ind til 2-2, som blev kampens sidste mål. Ét point mod rækkens hidtil bedste hold på udebane er trods alt nok godkendt, og selvom FIK har udspillet sin rolle i forhold til oprykning, så har man endnu tre spændende kampe tilbage, hvor man kan udvikle og give de mange relativt unge spillere en del erfaringer at tage med videre.

 

Næste kamp for Frederikssund er på hjemmebane på lørdag d. 19. juni kl. 13.00, hvor Allerød FK er gæster.