ates.JPG

BK SKJOLD 0-3 FIK

Sæsonen 2022/23 er i gang.

Den blev for Frederikssund IKs vedkommende sparket i gang lørdag eftermiddag i Fælledparken, da FIK gæstede BK Skjold.

På sidelinjen debuterede den nye cheftræner Todi Jønsson, og han må have været glad for holdets indsats og de tre point, som blev nappet med hjem til Frederikssund.

Med en stribe afbud af forskellige årsager, og selvfølgelig et par afgange henover sommeren var der sensationelt 'comeback' til Martin H, som man ellers sagde farvel til før sommerferien, hvor han annoncerede sit stop på FIKs førstehold efter 364 kampe.
Nu nåede han således 365 - og hvem ved? Måske der venter et par ekstra optrædener.

Der var også et par debutanter i FIKs startopstilling og derudover nogle stykker på bænken, men der var ingen af dem, der kom på scoringstavlen i denne sæsonpremiere. Med to mål inden for ganske få minutter midt i en første halvleg, som Frederikssund dominerede var det først Deniz Ates og derefter Matthias Kombrink, der sikrede pauseføringen på 2-0.
Føringen skulle måske endda have været endnu større, da der var flere tilbud - bl.a. havde Deniz Ates en stor chance efter at have afdriblet Skjolds målmand, men forsøger gik uden om målet.

I 2. halvleg var hjemmeholdet bedre med, men farlige blev det aldrig rigtigt - for det var en solid og stærk defensiv organisation, som FIK viste frem. Om formationen er 3-5-2 eller 5-3-2 er jo underordnet, men lidt mere defensivt orienteret er de to wingbacks blevet henover sommeren. Og det klædte Frederikssund-holdet, hvis sejr aldrig var i fare.

Tværtimod blev Deniz Ates dobbelt målscorer med sit mål til 3-0 med omtrent ti minutter tilbage af kampen.


Næste opgør er sæsonens første hjemmekamp og en interessant en af slagsen,
når VB 1968 kigger forbi Kalvøen på fredag aften d. 12. august. Der er kick-off kl. 18.30.
VB 1968 vandt ligeledes deres første kamp - 2-0 hjemme mod Herlev IF - og VB har bl.a. de tidligere superligaspillere André Riel, Martin Albrechtsen og Kim Aabech på holdkortet.