fik.JPG

NY SEJR TIL FIK: 2-0 HJEMME OVER SLAGELSE

Med midtugens nederlag i Herlev var der kommet lidt grus i maskinen for Frederikssunds DS-hold, som ellers har startet denne nye sæson på imponerende vis.

I gårsdagens hjemmekamp manglede så holdets farligste målsluger, Deniz Ates, så det var spændende, hvordan offensiven ville hænge sammen uden den sædvanlige talisman. 

Men når man bliver lidt tvivlende på offensivens vegne, så er det godt, at en super solid defensiv kan vise vejen med clean sheet nr. 2 i sæsonen, fordi netop som i sæsonpremieren ude mod BK Skjold, så blev Slagelse holdt i ekstrem kort snor og var sjældent farlige.
En forsøg på træværket var det tætteste, som Slagelse B&I kom på at score.

Allerede efter 12 minutter kom hjemmeholdet foran, da Hugo Strandstoft fik scoret sit første mål for FIK.

Og før pausen blev det også 2-0 ved Daniel la Cour Hacke, som blev noteret for sit første sæsonmål. Og således forblev det - 

også selvom FIK i 2. halvleg tog foden lidt af pedalen og spillede mere henholdende, men det skete uden at føringen for alvor var i fare.

Slagelse B&I havde markant mere boldbesiddelse og byggede fornuftigt, men de kom konstant til kort overfor et stærkt organiseret FIK-forsvar.

Efter en times spil blev en hårdt arbejdende Oliver Juul udskiftet, og han blev erstattet af en debutant for FIK, nemlig Noah Christensen, som forhåbentlig kan blive et godt aktiv for FIK i den kommende tid.

Frederikssund IK er nu på andenpladsen i DS pulje 2 med ni point for fire kamp. Kun Avarta er fortsat ubesejret og har endda maksimumpoint indtil nu.

På fredag d. 26. august spiller Frederikssund IK igen på hjemmebane, når Allerød FK gæster Kalvøen. Kampen starter kl.18.15.