top of page
fik2.jpg

OPTAKT: FIK - RINGKØBING

Da Frederikssund IK tilbage d. 2. april gæstede RIngkøbing var turneringen endnu ung og med mulighed for, at begge hold kunne etablere sig omkring oprykningspladserne.

Da kampen sluttede, stod der 3-0 til RIngkøbing på tavlen, men siden da har ingen af holdene rigtig fået gang i sæsonen - og derfor er dagens opgør en kamp mellem to hold i den tungere ende af rækken.


Ringkøbing har faktisk ikke vundet andet end den ene kamp i dette forår - og det er kun blevet til ét point i deres seneste fem kampe. Det var i klubbens seneste opgør, hvor man fik 3-3 hjemme mod Brønshøj.

Det er især i den defensive del, at RIngkøbing har været udfordret. De er ikke alene rækkens svageste defensive hold med 23 mål inkasseret i blot ni kampe - nej, faktisk har Ringkøbing set modstanderen score mindst tre gange nu i fem kampe i træk.
Rent offensivt har holdet været bedre. Især holdets topscorer, Lennart Lauridsen, har udvist storform - og ham skal Frederikssund-forsvarerne for alvor holde et vågent øje med i dag. Han scorede nemlig alle RIngkøbings tre mål i den seneste kamp, der som sagt sluttede 3-3.

For Frederikssund IK er der brug for en succesoplevelse, for efter en svingende start, hvor man fik et par uafgjorte, et par nederlag, men også et par sejre - så er de seneste to opgør tabt uden at man har formået at score (samlet 0-6).

Især holdets seneste hjemmekamp, som blev tabt med 0-5 mod Vejgaard B, skal vaskes væk med forhåbentlig en god kamp og tre points mod Ringkøbing.
Efter i grundspillet at have været et af de stærkeste offensive mandskaber - så har man ikke været så flittigt scorende som forventet i dette slutspil. Faktisk er det kun Odder, som har scoret færre mål end Frederikssund.
Det skal gerne laves om på Kalvøen denne eftermiddag, og med gæsternes tvivlsomme defensiv, så er der måske god grund til at tro på, at vi får mulighed for at se netmaskerne et par gange i dagens kamp.

bottom of page