top of page
fik2.JPG

OPTAKT: MARIENLYST - FIK

I forrige weekend fik Frederikssund en tiltrængt sejr i oprykningsspillet til 3.division, da det blev til en fin 2-1-sejr på udebane i Tingbjerg idrætspark mod Brønshøj.
Ved den lejlighed var det Rasmus Philipsen, som scorede på straffespark og senere kom Nicolai Jægergaard på måltavlen.
I lørdags på hjemmebane mod Odder blev til uafgjort (1-1) efter en kamp, hvor Frederikssundspillerne måtte slide i det - og der skulle da også lidt held til, førend udligningen faldt - men så var de gul/blå også dominerende frem mod afslutningen, dog uden at man var i stand til at score yderligere.

 

Nu gælder det endnu en udekamp - den fjerde i denne pulje. De første tre har kastet to nederlag af sig mod hhv. Vejgaard og Ringkøbing og så altså sejren i Brønshøj. Forhåbentlig finder Todi Jønssons drenge vej til netmaskerne påny.

Kampen spilles lørdag eftermiddag kl. 13.30 ved Marienlystcentret.

 

Hjemmeholdet Marienlyst har været mere effektiv i deres kampe, selvom de første. par kampe ikke var det, som Marienlyst havde håbet. Det startede med 0-0 hjemme mod Brønshøj og siden hele 0-5 hjemme imod Holbæk B&I.
Siden da har Marienlyst dog virkelig fundet melodien og vundet kampe både ude mod Vejgaard og Ringkøbing (hvor FIK tabte) og imellem de to sejre blev det uafgjort hjemme mod Avarta.

 

I tabellen er der seks point mellem Marienlyst og Frederikssund IK, da Marienlyst havde tre point med sig over i puljen fra start.
Vi krydser fingre for, at angrebstrioen med Nicolai Jægergaard, Noah Engell Christensen og Deniz Ates alle er klar og kan vise deres farlighed.

Næste hjemmekamp for FIK er lørdag d. 29. april kl. 13.00, hvor modstanderen er Holbæk B&I.
.

bottom of page