18. JUNI 2021

OPTAKT: FIK - ALLERØD FK

For en lille måned siden spillede FIK udekamp i Allerød FK. Det var kun i oprykningsspillets anden kamp, og begge hold havde fortsat chance for at presse på i toppen.
Den kamp sluttede 1-1 og ingen af holdene har heller siden fået gang i en stime af sejre, så holdene har med tre kampe tilbage udspillet deres rolle i forhold til oprykning til 2.division.
Med det sagt har der dog været meget opløftende tendenser henover de seneste 5-6 kampe, og FIK kan med en sejr - som vil være deres første - lægge afstand til Allerød, og formentlig placere sig på en 5.-6. plads i rækken, når turneringen slutter om en uges tid.

For FIK er Rasmus Philipsen med igen - han var fraværende senest mod GVI.
Nicklas Lohals fik rødt kort i kampen i Allerød, men har siden udstået sin karantæne og er vendt tilbage til holdet de seneste kampe.

Martin Hilstrup har udtaget følgende trup til hjemmekampen mod Allerød FK i morgen:

1. Frederik Fokvardsen

2. Patrick Dahm Nielsen

3. Nicklas Lohals

4. Martin B. Hansen

5. Adam Kielsgaard

6. Mathias Sand Kristensen

7. Pelle Sørensen

9. Christian Helev

10. Deniz Ates

11. Nicolai Jægergaard

13. Jannick Andersen

14. Casper Damgaard

15. Rasmus Philipsen

17. Daniel La Cour Hacke

18. Rasmus Madvig
 

I den kommende uge spiller FIK desuden kamp onsdag, når sæsoens sidste hjemmekamp finder sted. Den spilles onsdag d. 23. juni kl. 19.00, hvor Herlev IF komme på besøg.
Kampen er aldeles afgørende for Herlev, der pt. er placeret på andenpladsen, og som derfor i den grad bejler til en oprykning, når turneringen slutter på lørdag d. 26. juni.