top of page
22.11.19  (21).JPG

OPTAKT: ODDER - FIK

Oprykningsspillet nærmer sig så småt sin afslutning, og muligheden for spillerne og holdene at levere nogle gode og positive aftryk fra en halvsæson, der aldrig helt blev det man havde håbet, er netop hvad de to hold - Odder og Frederikssund IK - må spille for, når de mødes lørdag eftermiddag på Spektrum Odder i det jyske.

Ingen af holdene havde point med over i oprykningsgruppen - og i 11 kampe er det kun lykkedes for de to hold at skrabe hhv. 10 og 11 point til sig. Frederikssund IK er lige en knivspids foran efter deres fine kamp og sejr sidste weekend mod Brønshøj, hvor man på et tidligt mål af Noah E. Christensen vandt med 1-0.

På udebane har FIK haft det svært, for bortset fra en 2-1-sejr også mod Brønshøj i Brønshøj, så er det blevet til nederlag i resten.

Da de to hold mødtes i Frederikssund tidligere på foråret blev det 1-1. Efter 0-0 ved halvleg gjorde Nikolaj Nielsen det til 1-0 til Odder, inden Noah E. Christensen udlignede med et kvarter tilbage. Kampen var ingen voldsom æstetisk nydelse, men dog med hjemmeholdet som det mest toneangivende mod afslutningen.

Odder har hentet fire point i deres seneste to kampe - 3-1 over Avarta og senest 2-2 mod Ringkøbing. Det kom efter en sløj periode med fire nederlag på stribe.
Så det er to mandskaber, der leder efter stabilitet og som gerne vil tanke selvtillid, der mødes lørdag eftermiddag kl. 13.00.

Frederikssund IKs sidste hjemmekamp før sommerferien er næste lørdag d. 10. juni, hvor modstanderen hedder Marienlyst.

bottom of page