top of page
fik2.jpg

OPTAKT: FIK - MARIENLYST

Nyheden om cheftræner Todi Jønssons fratræden et år før planlagt har selvfølgelig taget en del opmærksomhed i FIK i dag.

Men uanset situationen omkring cheftrænerposten, så er Frederikssund IKs førstehold klar til at tage en værdig afslutning på sæsonen 22/23 på hjemmebane, når Marienlyst kommer på besøg.

Kampen starter kl. 13.00 - der er gratis adgang, og vejret vil formentlig vise sig fra sin pæneste side. Det håber vi også hjemmeholdet vil, så tilskuerne kan nyde en fin afsked med holdet efter en lang sæson, der startede overvældende og imponerende - men som i løbet af forårssæsonen 2023 desværre understregede, at der lige er lidt endnu før Frederikssund IK for alvor er klar og kan banke på til divisionerne i dansk fodbold.

I efteråret hentede FIK 24 point på hjemmebane ud af 27 mulige. Udebanestatistikken var ikke nær så imponerende, men dog god nok til, at holdet blev en sikker nr 2 med hele 11 point ned til nr 3.

Forårssæsonen blev så en overraskende mulighed for Frederikssund IK til - kun for anden gang - at kunne spille sig op i divisionerne, hvis man kunne finde topformen fra turneringens start.

Desværre blev oprykningspuljen aldrig så spændende for Frederikssund IK i forhold til oprykning, og her på tærsklen til sidste hjemmekamp skal FIK forsøge at finde mål og point, så man kan undgå at slutte på rækkens sidsteplads, som de desværre er placeret på lige nu. Der er faktisk kun to point op til 5.pladsen, så selvom en bedre placering ikke vil kaste noget særligt af sig, så er selvtillid og medvind i sæsonafslutningen altid vigtig i forhold til, hvordan den næste sæson kommer afsted.

 

Lørdagens modstander fra Marienlyst har omvendt masser på spil. De tabte et vigtigt skridt senest og er derfor placeret på 4.pladsen uden for oprykningspladserne, da kun top tre rykker op.

Marienlyst kan ikke helt selv afgøre, men ved at sejre i sæsonens sidste to kampe giver en stor mulighed for oprykning, da rækkens nr. to og tre mødes samtidig med kampen på Kalvøen.

 

Da Frederikssund IK gæstede Marienlyst tidligere på foråret blev det til en 3-2-sejr til fynboerne. Kampen var lige den første time, men to hurtige mål i anden halvleg gjorde det svært for FIK, der kun fik reduceret kort før tid.

Vi håber på både mål, point og en god oplevelse for alle - såvel spillere, trænerstab og tilskuere!!

 

bottom of page