21.10.23  (3).JPG

OPTAKT:
FIK - VB1968

Det var en opløftende og solid præstation, der i lørdags sikrede Frederikssund IK sejr på udebane i sæsonpremieren mod BK Skjold.

Med den nye træner, Todi Jønsson, på sidelinjen og en række nye spændende ansigter i kamptruppen var der ikke umiddelbart nogen savnede fra det hold, som leverede flotte resultater i foråret.

Martin B. Hansen passerede på mirakuløs vis kamp nr. 365, selvom han jo ellers stoppede efter forårssæsonen med 364 kampe på cv’et. Men han lovede også at træde til, hvis det blev nødvendigt - og det var i lørdags med en stribe afbud.

 

En af sidste sæsons store profiler, Deniz Ates, viste også omgående den nye træner, hvorfor han var og formentlig også bliver en nøglefigur i den kommende sæson, da Ates leverede to mål, spillede fremragende og kun kunne beklage sig over ikke at have scoret hattrick mod BK Skjold.

 

Med placeringen i Danmarksseriens pulje 2 er der et par nye hold på plakaten, og det gælder bl.a. for dagens modstander, oprykkerne fra VB1968 (Værebro), som udover at imponere i premieren med en sejr over Herlev IF - så har de også et par yderst spændende navne på holdkortet.
Martin Albrechtsen, Kim Aabech, Adnan Mohammad og André Riel var alle med i sejren mod Herlev IF - og forventes også at spille på Kalvøen denne fredag aften.

 

Men FIK har altså hentet deres egen tidligere Superliga-profil - han er blot placeret på sidelinjen, hvorfra han styrede tropperne på overbevisende manér mod Skjold, med hjælp fra sin trænerstab, som naturligvis kender størstedel af truppen mere indgående.

Todi har formentlig også et par gode tips til Deniz Ates, for med 72 mål i landets bedste række er han faktisk den tredjebedst scorende udlænding i rækkens historie.

 

Det bliver spændende at se, om FIK kan bygge videre på den optimistiske begyndelse på sæsonen, når VB1968 kigger forbi.