fik.JPG

OPTAKT:
FREDERIKSSUND IK - AVARTA

Året 2021 er ved at nå sin ende. I hvert fald når det kommer til fodboldåret for Frederikssund IKs DS-hold.

En efterårssæson har budt på 13 kampe for Martin Hilstrups mandskab, og offensivt har det været en aldeles fin halvsæson.
Kun en enkelt gang er FIK gået fra banen uden at have scoret, og faktisk kun én gang er de gået fra banen med en scoring i bagagen. De resterende 11 kampe har budt på minimum to mål i hvert opgør - og ialt hele 29 mål!

Defensivt har holdet dog været udfordret, men nu får man chancen for at slutte sæsonen 2021 på en god facon hjemme på Kalvøen, når Avarta kigger forbi lørdag d. 6. november, hvor der er kampstart kl. 13.00.

Kun et hold har scoret flere mål end FIK, men også kun et hold har lukket flere mål ind netop nu i rækken, hvor FIK har placeret sig på 5. pladsen. Man er et pænt stykke fra bundholdene, men også et godt stykke efter de førende hold - så lige nu handler det om at placere sig bedst af midterholdene, hvor der kun er fem point mellem nr. 4 og nr. 8

 

Da de to hold mødtes tidligere på efteråret vandt Avarta en tæt kamp med 4-2, hvor Christian B. Krogh scorede to mål for FIK, som desværre alligevel måtte se Avarta afgøre kampen med to mål i kampens sidste fjerdedel.

Til kampen d. 6. november har cheftræner Martin Hilstrup udtaget følgende trup:

1. Christian T. Solhøj

2. Patrick Dahm Nielsen

3. Nicklas Lohals

4. Martin Brosø Hansen

5. Adam Kielsgaard

6. Mathias Sand Kristensen

7. Jonas G. Hansen

8. Mohammad Mohammad

10. Deniz Ates

11. Nicolai Jægergaard

12. Christian B. Krogh

14. Asger D. Hemmingsen

15. Rasmus Philipsen

17. Daniel La Cour Hacke

18. Valdemar J. Nielsen