22.05.12  (23).JPG

OPTAKT:
AVARTA - FREDERIKSSUND IK 

Fredag aften kl.18.30 spiller Frederikssund IK på Tømrermester Jim Jensens Park, når man besøger Avarta. Det er en kamp, som på forhånd ser spændende og underholdende ud - mellem de to bedste hold i Danmarksseriens pulje 1 i foråret 2022.
Avarta har, nøjagtigt som Frederikssund hentet 19 point i otte kampe (6v-1u-1t) i foråret, hvor begge hold kun har tabt til hvert tophold i rækken - FIK tabte til Greve, og Avarta til Ishøj IF.

 

Da de to hold mødtes i Frederikssund tilbage i november, vandt gæsterne fra Avarta med 2-0. Det var i en periode, hvor Frederikssund kun havde vundet to af seks kampe, og hvor der var lidt langt mellem målene. Det kan man ikke længere påstå er situationen - og da holdet spillede senest sidste torsdag på hjemmebane mod nr. 3 i rækken, Allerød FK, scorede man igen hele fire mål - og fik en sejr, der nu gør det muligt at passere ikke bare Avarta, men også Allerød FK og kæmpe med om 3.pladsen i rækken. Det lignede ellers ved årsskiftet en kamp for FIK om blot at forsøge at holde sig på afstand af nedrykning, men med et sandt målbombardement henover foråret, så tænkes der anderledes positivt og opad end tidligere på sæsonen.
 

Truppen til kampen ude mod Avarta har Martin Hilstrup udtaget således:

1. Christian T. Solhøj
2. Patrick D. Nielsen
3. Nicklas Lohals

5. Adam Kielsgaard

6. Mathias Sand Kristensen
7. Asger D. Hemmingsen

8. Mohammad Mohammad
9. Christian Helev
10. Deniz Ates
11. Nicolai Jægergaard

12. Christian B. Krogh
14. Casper Damgaard
15. Rasmus Philipsen
16. Rasmus Von Bülow Gasberg

17. Daniel La Cour Hacke

18. Nicklas Fuchs-Christiansen

De næste kampe for FIK spilles torsdag (Kr.Himmelfarts Dag) d. 26. maj på hjemmebane mod Ishøj IF kl. 13.00,
og igen fredag d. 3. juni også på hjemmebane mod Greve kl. 19.00.