21.10.23  (3).JPG

OPTAKT: FIK - SLAGELSE B&I

- EFTER SURT 1-2 I HERLEV

Der er ikke langt mellem kampene i denne sæsonstart af Danmarksserien, hvor Frederikssund med den nye træner, Todi Jønsson, ellers havde startet med to flotte sejre, inden det onsdag blev til nederlag 1-2 imod Herlev IF på udebane.

 

Det var en opløftende og solid præstation, der sidste fredags sikrede Frederikssund IK sejr hjemme mod VB1968, da man på imponerende vis vendte 0-1 til 3-1 på mål af Deniz Ates (2) og Rasmus Gasberg.

Men desværre led FIK et knæk i onsdags, da man tabte opgøret i Herlev med 1-2.

Efter en målløs og lidt rodet første halvleg, så kom der mere gang i kampen i anden halvleg. Og igen-igen var Deniz Ates på måltavlen, og han og holdet havde nok håbet, at hans sene udligning ville kaste et point af sig, men i kampens døende minutter blev det 2-1 til Herlev IF på et straffespark.

 

Lasse Pedersen bragte Herlev IF foran halvvejs inde i anden halvleg, men med blot fem minutter tilbage blev det 1-1, da Ates scorede for tredje kamp i træk. Samlet har han nu lavet fem mål i de tre kampe hidtil, men desværre er han fraværende og kan således ikke udvide målkontoen lørdag, når Slagelse B&I gæster Frederikssund stadion.

Nøjagtig som FIK har Slagelse B&I samlet seks point i sæsonens første tre kampe.

De led et 1-4-nederlag hjemme i sæsonpremieren mod Avarta, men har siden vundet 4-3 i Herlev og senest med hele 4-0 hjemme mod Næstved IF.

 

Så holdene er placeret side om side i rækken, hvor kun Avarta har gjort rent bord i deres første tre kampe. Så det ligner, at det kan blive intenst og spændende i rækken og de fleste kampe.

 

Netop en tæt og spændende kamp forventes også denne eftermiddag - og selvom det er tidligt på sæsonen, så skal man ikke undervurdere betydningen af at vinde en kamp som denne. Når der som udgangspunkt kun skal spilles 18 kampe i DS pulje 2, så er det ekstraordinært vigtigt, at man får samlet så mange point som muligt fra start.

 

Det bliver spændende at se, om FIK kan nappe sejren og derved bygge videre på den positive begyndelse på sæsonen.

 

God kamp!

 

Bemærk i øvrigt, at Frederikssund IK spiller på hjemmebane mod Allerød FK allerede

på fredag aften d. 26. august kl. 18.15.

FIK har udtaget følgende trup til kampen:

1. Christian Solhøj

2. Mathias B. Kombrink

3. Nicklas Lohals

4. Bulut Pekdemir

5. Casper Damgaard

6. Mathias Sand

7. Jonas G. Hansen

8. Rasmus Hansen

9. Mohammad Mohammad

10. Noah Christensen

11. Oliver Juul Hansen

12. Hugo W. Strandstoft

13. Jannick Andersen

14. Magnus A. Johansen

15. Rasmus Philipsen

16. Rasmus Gasberg v. B.

17. Daniel la Cour Hacke