top of page
fik.JPG

NEDERLAG I ALLERØD +
OPTAKT: FIK - KFUM

Det lykkedes desværre ikke for Frederikssund at tage point fra Allerød FK, da de to hold mødtes i lørdags. Det endte med 2-0 til Allerød, et mål i hver halvleg.
Mathias Virkelyst bragte Allerød FK foran efter cirka tyve minutter, og Frederikssund formåede ikke at vende kampen, men måtte i stedet se Dino Karjasevic afgøre kampen med målet til 2-0 ti minutter før tid.

​

Dermed mistede Frederikssund deres snor i topholdet, Avarta, som nu har fem points forspring med fire kampe tilbage i grundspillet.

Afstanden til tredjepladsen er på seks point, og derved vil en sejr i den kommende kamp mod KFUM bringe FIK så tæt på en plads i oprykningsspillet, som man kan komme. Herefter vil blot én sejr i de sidste tre kampe være nok for Todi Jønssons udvalgte.

Frederikssund IK har vundet deres seneste tre kampe på hjemmebane med en samlet score på 9-2, så vi krydser fingre for at den stime kan fortsætte i kampen mod KFUM.

Da de to hold mødtes tilbage i september blev det 0-0 i en tæt kamp, hvor ingen af holdene således fik udnyttet de få muligheder, som blev skabt.

Kampen sparkes i gang kl. 13.00 på lørdag på Frederikssund stadion. Kampen er den næstsidste på hjemmebane i grundspillet.