top of page
fik2.JPG

OPTAKT: AVARTA - FIK

Det blev aldrig det spændende opgør, da Frederikssund IK i lørdags mødte Vejgaard B hjemme på Kalvøen.
Et tidligt rødt kort til Bulut Pekdemir blev for vanskeligt for Todi Jønssons tropper at overkomme, så nu må der kigges fremad.

Frederikssund IK kan glæde sig over det faktum, at man endnu ikke har lidt to nederlag i træk - så på den måde er der grund til at tro og håbe på, at de gul/blå kan hjemtage point fredag aften, når man møder Avarta på udebane.

De to hold spillede sidst 2-2 i en underholdende kamp i Frederikssund. Her var FIK tættest på sejren, bl.a. fordi det var Avarta, der mod slutningen af opgøret blev reduceret til 10 mand i samme sekvens som Mathias Sand Kristensen udlignede på et drøn af et frispark.

Siden den uafgjorte kamp d. 25. marts har FIK taget syv point i seks kampe, mens Avarta har hentet ni point i de mellemliggende seks kampe. Avarta presser da også på for en oprykningsplads, bl.a. takket være en fornem 3-0 sejr i Ringkøbing senest.

Kampen spilles kl. 18.30 på Tømrermester Jim Jensens Park i Rødovre.

Frederikssund IK må have en form for tro på tingene, da man senest på imponerende vis vandt 3-2, da de besøgte Avarta tilbage i november. Den kamp styrede Frederikssund IK sig fornuftigt igennem og have en komfortabel føring på 2-0 med blot ti minutter igen.

Så kom et enormt drama,  hvor først Avarta reducerede i 84. minut, og siden udlignede de også til 2-2 i 91. minut - men FIK ville ikke give sig. I kampens absolut døende sekunder fik Deniz Ates afgjort topopgøret med sit mål til 3-2 til FIK i 93. minut.

 

Frederikssund IKs næste hjemmekamp er lørdag d. 20. maj kl. 13.00 mod Ringkøbing.
 

bottom of page