OPTAKT: AVARTA - FIK

Det blev aldrig det spændende opgør, da Frederikssund IK i lørdags mødte Vejgaard B hjemme på Kalvøen.
Et tidligt rødt kort til Bulut Pekdemir blev for vanskeligt for Todi Jønssons tropper at overkomme, så nu må der kigges fremad.

​

Frederikssund IK kan glæde sig over det faktum, at man endnu ikke har lidt to nederlag i træk - så på den måde er der grund til at tro og håbe på, at de gul/blå kan hjemtage point fredag aften, når man møder Avarta på udebane.

De to hold spillede sidst 2-2 i en underholdende kamp i Frederikssund. Her var FIK tættest på sejren, bl.a. fordi det var Avarta, der mod slutningen af opgøret blev reduceret til 10 mand i samme sekvens som Mathias Sand Kristensen udlignede på et drøn af et frispark.

​

Siden den uafgjorte kamp d. 25. marts har FIK taget syv point i seks kampe, mens Avarta har hentet ni point i de mellemliggende seks kampe. Avarta presser da også på for en oprykningsplads, bl.a. takket være en fornem 3-0 sejr i Ringkøbing senest.

Kampen spilles kl. 18.30 på Tømrermester Jim Jensens Park i Rødovre.

Frederikssund IK må have en form for tro på tingene, da man senest på imponerende vis vandt 3-2, da de besøgte Avarta tilbage i november. Den kamp styrede Frederikssund IK sig fornuftigt igennem og have en komfortabel føring på 2-0 med blot ti minutter igen.

Så kom et enormt drama,  hvor først Avarta reducerede i 84. minut, og siden udlignede de også til 2-2 i 91. minut - men FIK ville ikke give sig. I kampens absolut døende sekunder fik Deniz Ates afgjort topopgøret med sit mål til 3-2 til FIK i 93. minut.

Frederikssund IKs næste hjemmekamp er lørdag d. 20. maj kl. 13.00 mod Ringkøbing.