fik.JPG

OPTAKT: SOLRØD FC - FIK

Foråret 2022 er startet pænt for FIK. Både spillemæssigt og når man ser på resultaterne. To sejre i tre kampe, endda to af dem svære udekampe med de to højestplacerede hold i rækken.

Senest blev det til en fortjent 3-1-sejr hjemme mod Herstedøster IC, og med den sejr og et par kampe mod holdene i den tungere ende af rækken i udsigt, så er det måske for alvor muligt for Martin Hilstrups tropper at vejre morgenluft i den kommende tid.

Lørdag d. 16. april gælder det Solrød FC på udebane ved Solrød Idrætscenter. Her skal Frederikssund forsøge at hente den sejr, som det ikke blev til hjemme mod Solrød, da man spillede på Frederikssund stadion tilbage i oktober. Her sluttede det 2-2 i en kamp, hvor FIK i 1. halvleg slet ikke mødte op - og således var bagud 0-2 ved pausen.
Efter en hæsblæsende afslutning fik man reddet 2-2 hjem med mål i 81. og 94. minut af hhv. Adam Kielsgaard og Mathias Sand.  Forhåbentlig er FIK i stand til i denne omgang at tage en sejr og lægge yderligere på den pæne start, som sæsonen 2022 har givet.

Solrød FC har selv tabt de seneste to kampe, men startede ellers foråret med en sejr i Brønshøj, og mangler i den grad point i bunden, hvor de på 9. pladsen har 10 point med hele 7 point op til B1903 på 8.pladsen. 

Cheftræner Martin Hilstrup har udtaget følgende trup til lørdagens besøg hos Solrød FC:

1. Christian T. Solhøj

2. Patrick Dahm Nielsen

3. Nicklas Lohals

4. Martin Brosø Hansen

5. Adam Kielsgaard

6. Matthias B. Kombrink

7. Asger D. Hemmingsen
8. Mohammad Mohammad

9. Christian Helev

10. Deniz Ates

11. Nicolai Jægergaard

13. Jannick Andersen

14. Oliver Juul Hansen

15. Rasmus Philipsen

17. Daniel La Cour Hacke