fik.JPG

OPTAKT: 
FREDERIKSSUND IK - LSF

Kalvøen lægger igen græs til, når der er topkamp i Danmarksseriens pulje 2.
Hjemmeholdet fra FIK, rækkens nummer to, tager imod gæsterne fra Ledøje-Smørum (LSF), som er placeret på tredjepladsen i tabellen efter otte spillerunder.

 

Frederikssund IK har under Todi Jønssons ledelse virkelig fået styr på defensiven, som har vist sig aldeles solid - endda rækkens klart bedste.

Men omvendt har dagens gæster fra LSF rækkens farligste offensiv - og har indtil nu scoret hele 17 mål i otte kampe - bl.a. har LSF scoret tre gange i deres tre seneste kampe, så om dagens kamp bliver et målorgie er svært at spå om.
 

Hvor Frederikssund IK kun har inkasseret et mål i alt i deres seneste fem kampe, har LSF i deres seneste fem kampe scoret hele 13 mål. Så det peger lidt i hver sin retning i en kamp, der må forventes at blive både tæt og spændende.

 

Da de hold mødtes tilbage i foråret 2021 i oprykningsspillet til 3. division blev det her på Frederikssund stadion 2-2 i en spændende kamp, hvor LSF kom foran 1-0. Herefter kom FIK foran med 2-1, bl.a. på et mål af Deniz Ates, inden LSF fik udlignet til 2-2 langt inde i kampens overtid.

 

Begge hold møder til dagens kamp i Danmarksserien med masser af selvtillid.

FIK på rækkens 2.plads og en solid 3-0-sejr fra udekampen i Næstved, men LSF har vundet fire kampe på stribe og indtager 3.pladsen.

Der er kun et enkelt point mellem de to hold, FIK har 16 point, mens LSF har 15 point.

 

Så vinderen af dagens opgør kan kalde sig førsteudfordrer til Avarta, der trods uafgjort i den seneste runde mod Allerød FK stadig fører rækken med tre point til FIK og altså fire point til LSF.

 

Når kampen er overstået for Frederikssund IK, så vil man have mødt alle holdene i rækken en enkelt gang. Bortset fra et par gode modstandere i Herlev IF og Avarta og en ærgerlig 0-0 i KFUM, så har FIK gjort rent bord og vundet de resterende kampe.
Lad os håbe, at FIK kan stå med 19 point for de første ni kampe - det vil give en tro og optimisme, som kan være uvurderlig i forsøget på at forblive omkring toppen i rækken.