fik.JPG

SOLRØD FC - FIK: 0-4

FIK fortsætter den flotte form i foråret med en solid og overbevisende 4-0-sejr på udebane mod Solrød FC.

Der var fra kampens begyndelse optimisme hos hjemmeholdet, som tidligere i sæsonen også var tæt på at vinde på Frederikssund stadion, men da kampens første mål efter små ti minutter indtraf, fik gæsterne styr på tingene.
Christian Helev scorede til 1-0 og hele den 'gamle trio' i front var i særdeles god form denne eftermiddag.

Kort før pausen gjorde Helevs ene makker i angrebet, Deniz Ates, det til 2-0 og kort inde i 2.halvleg ville FIKs topscorer Nicolai Jægergaard også være med i legen med sit mål til 3-0.
Det mål faldt, før der var spillet en time, og spændingen var derfor for længst forsvundet og FIK lignede præcist et hold med den selvtillid, som deres resultater i foråret berettiger til.
Med omkring et kvarter igen fik indskiftede Oliver Juul Hansen også sat bolden i mål til slutresultatet 4-0 til Frederikssund.

Endnu tre point til kontoen og kun sæsonens andet clean sheet. Faktisk det første siden sæsonpremieren tilbage mod Union i august 2021.

Med sejren er FIK nu oppe på 27 point, blot to point fra Avarta på 4. pladsen i rækken.

Næste opgave for Frederikssund IK i Danmarksserien er på lørdag d. 23. april kl. 14.00, når bundholdet Union tager imod på Genforeningspladsen. Det sluttede 3-0 til FIK, da de to hold mødtes tilbage i august i sæsonpremieren på Frederikssund Stadion. 

Næste gang FIK spiller hjemme på Kalvøen er d. 30. april kl. 13.00, hvor man spiller imod B1903.